Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

hocam sizin verdiğiniz linkteki driveri indirdim daha kötü oldu fps düştü ama benim casperin model kodu farklı sanırım ondan benim için bir çözüm yok mu acaba düşük fps ile oyn oynamaktan bıktım @Murat5038

hocam sizin verdiğiniz linkteki driveri indirdim daha kötü oldu fps düştü ama benim casperin model kodu farklı sanırım ondan benim için bir çözüm yok mu acaba düşük fps ile oyn oynamaktan bıktım @Murat5038
ürün= cn.vky3230b

buradaki yardımlar sayesinde güncelleme yapabildim ancak şuan 364.51 sürümü mevcut. bunun için yeni bir inf dosyasına ihtiyacımız olacak mı yoksa aynı aşamaları izleyerek güncelleme yapabilir miyiz?

en azından 358 sürümünü yüklemek istedim ancak onda da sanırım linkte sorun çıktı ve indirme yapmadı.

Son düzenleme:
@erhan.1 son yazılanları veya konuları okumadan mesaj atmamaya çalışın güncel sürücü zaten bir önceki sayfada mevcut.
Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Evet farkettim. Eğer bu işi yapmadaki motivasyonunuz insanlara yardım etmek ise, tam olarak layıkıyla yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Başkaca bir mecrada bu konuda en ufak bir bilgi bulamazken, buradan tam olarak faydalanıp, ekran kartımı "2.kez" güncelledim. Teşekkür ediyorum.

Sayın arkadaşım
Buradaki çok değerli bilgilerle bir sayfa önceki verilen versiyona güncellemeyi yaptım.
Yalnız bu iş 3 günümü aldı.
İlk sayfada inf dosyası ile ilgili bilgi yok, işi çözene kadar bayağı uğraştım.
5-6 kez olmadı, tekrar tekrar denedim.
Yap boz sonucu en son seçmeli olarak sadece driver seçeneğini işaretleyerek yükledim, öyle oldu.
Oyunda daha denemedim.
Tekrar teşekkürler

Cihaz Casper CKY 3230 8N45V-F

Abi öncelikle merhaba daha öncesinde bir çok kez konu açıp ban yemiştim umarım buna cevap verirsin abi casper cky var elimde nvdiayı düzgünce kaldırdım tamamen kök dosyaları ve kayıt defterindekilerle beraber güçlü tarama ile sildim intel hd graphics güncel sonra pc yi kapattım sürücü imzayı kapattım cmd yi açtım kodları girdim son verdiğin w10 64bit driver ı indirdim masaüstünde nnnnn diye bi klasör oluşturdum içine winrar olarak çıkarttım sonra verdiğin inf.txt yi masaüstünde indirdim adını dispi1.inf yaptım txt yi sildim sonra nnnn dosyasına girdim tekrar yükle yaptım ama malesef olmadı uygun donanım bulunamadı dedi modelimi bulamadım ama pc casper cky 635m w10 64bit abi yardım edersen makbule geçer @Murat5038

Technopat Haberler

Geri
Yukarı