Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Yapmamız gereken işlemleri hatasız yapmamıza rağmen hata alıyoruz yardımcı olur musunuz lütfen.
1548177965334.png

Son düzenleme:
Aynı ise kullandığınız yazılımlardan biri veya yüklenilen windows güncellemelerden biri engelliyor olabilir hata mesajı ayrıntı vermediğinden tam şundan kaynaklı diyemem söylenilenleri doğru yaptıysanız.
Nvidia sitesinden indirmeyi denediniz mi peki?

Merhabalar
Bilgisayarım Casper cn-tki 3230b konudaki bilgisayara sahibim gt635m ekran kartının 391.35 sürücüsü yüklü , intel hd 4000 ekran kartıda güncel . windows 10 kullanıyorum . Sorunum Mevcut hd4000 onboard kartım gt635m'den daha fazla fps veriyor . Sürücü üzerinden tüm ayarlarıda yaptım , dx ve dotnet yükledim . Disk kullanımı ve sıcaklık değerleride normal , ancak sorunum devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim hocam , çok teşekkürler.

Aynı ise kullandığınız yazılımlardan biri veya yüklenilen windows güncellemelerden biri engelliyor olabilir hata mesajı ayrıntı vermediğinden tam şundan kaynaklı diyemem söylenilenleri doğru yaptıysanız.
Nvidia sitesinden indirmeyi denediniz mi peki?
Nvidia sitesinden en güncel sürücüyü indirip kurduk fakat sürekli nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası alıyoruz devamlı bazen vermiyor bazende üst üste veriyor ve mavi ekran verip yeniden başlatıyor kendini.Ne yaptıysak çözüm bulamadık.Sürücüyü kuruyoruz hata veriyor kaldırıyoruz sıkıntısız çalışıyor.Hatta sürücüyü kurduktan sonra görev yöneticisinden Nvıdıa ile ilgili çalışan programları kapatınca yine hata vermiyor.Çok ilginç bir durum anlam veremiyoruz.

Son düzenleme:
Bir önceki sayfada olan arkadaşa dediğim gibi eksiksiz yapıyorsanız RS5 kaynaklı bu durum. RS4 kurup kullanmaya devam edebilir veya bir sonraki sürücüyü bekleyebilirsiniz. Konu başında yazdığım gibi Casper pişmanlıktır almayın, donanımların da güncelliği kalmadı Nvidia da kesiyor desteği yeni cihazlara geçmeye karar verin şimdiden.

@KST dostum selam bir sorum var.Temiz kurulum windows 10 rs5'e intel chipseti kurmadan,yani sadece windows 10 un kendi indirdiği intel chipset'i kurmasıyla, nvidia'nın orijinal driverini kurabilir miyiz Casper notebook'a?
Bunu şunun için soruyorum; Xeon diye bir şey olmayacak aygıt yöneticisinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı