Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Ben dedikleriniz hepsini yaptım. DDU ile tüm Nvidia alakalı şeyleri kaldırdım. Komut İstemi ( Yönetici ) ona dediğiniz kodları da yazdım maalesef olmadı. Lütfen yardım eder misin? Bana verilen Win 8 cd'si ile format atarsam orijinal olur mu laptopum ?

Ekran Alıntısıs.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut İstemi ( Yönetici ) burda yaz dediğiniz 2. kodu yazınca error diyor. Yönetici olarakta çalıştırdım.
Ekran Alıntısıss.PNG

Teşekkür ederim benim sorunum çözüldü. Aygıt yöneticisinde ekran kartının ismi değişik sadece ondan da sıkıntı olmaz hocam. Tekrar teşekkür ederim kolay gelsin.

Aygıt yöneticisinde ekran kartının ismi değişik sadece ondan da sıkıntı olmaz hocam.
O durumun farkındayım :) Düzeltirken fazlalık kaçtı o yüzden sıkıntı çıkmayacağı içinde fazla incesine bakmadım. Yüklensin, doğru düzgün çalışsın yeter mantığı ile acilen çıkarmıştım o sürümü.

@Murat5038 kardeşim şu driverin windows 10 la uyumlu olanını da yapar mısın? Bu arada kardeşim Windows 10 rezerve uygulamasını hala getiremedim. İnternette yazan her şeyi yaptım ama nafile lütfen yardım eder misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı