Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

sorunu çözdüm Murat bey kusura bakmayın nasıl çözdüğümü anlatayım arkadaşlar ilk önce kesinlikle casper almayın alacak olan arkadaşlar aklınızdan casper ı silin önermiyorum 2.si çözümüm bilirsiniz casper bilgisayarlarda bios sıkıntısı var biosu yükselttim efi shell i açtım recovery modu kapattım söylenenleri uyguladım ve uygulamadan önce geliştirici modunu açtım denilenleri uyguladım oldu sorun çözüldü ellerinize sağlık Murat bey tekrardan Allah razı olsun sizden koskoca casper ın yapmadığını siz yapıyorsunuz binlerce kez teşekkürler

Arkadaşım aynısını bende yaşadım.
Aygıt yöneticisinden bakınca ekran kartı yoktu.
Tekrar taratınca çıktı. Sonra kurulumda sadece driver ı işaretledim kuruldu.

sorunu çözdüm Murat bey kusura bakmayın nasıl çözdüğümü anlatayım arkadaşlar ilk önce kesinlikle casper almayın alacak olan arkadaşlar aklınızdan casper ı silin önermiyorum 2.si çözümüm bilirsiniz casper bilgisayarlarda bios sıkıntısı var biosu yükselttim efi shell i açtım recovery modu kapattım söylenenleri uyguladım ve uygulamadan önce geliştirici modunu açtım denilenleri uyguladım oldu sorun çözüldü ellerinize sağlık Murat bey tekrardan Allah razı olsun sizden koskoca casper ın yapmadığını siz yapıyorsunuz binlerce kez teşekkürler

bios u nereden buldunuz

Böyle bir hata alıyorum

Birde intel sürücüsünü windows update ile güncellersek en güncel sürümü yükler demi? Intelin kendi sitesindeki driver update utility ile otomatik driverı bulup kurunca grafikler felen bozuldu.

Bcdedit kodlarını doğru yazdığımdan eminim yeniden başlattım bilgisayarı öyle de denedim hata veriyor.

Dosya Ekleri

• HATA.jpg
    HATA.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 271
Ya bende sağ altta sınama modu yazmıyordu. 2 Kere bilgisayarı yeniden başlatıp bcdedit kodlarını yazdım. Ardından sınama moduna geçti ve yüklendi çok teşekkürler :)

Hocam kolay gelsin benimde bir problemim var bende casper mağduruyum

gt 630 m ekran kartı var .
bilgisayar ilk geldiği zamanlar tıkır tıkır oyunlarda 50 fps goruyorudum euro truck olsun diğer oyunlar olsun ,
fakat şimdi bilgisayarı alalı 3 sene oldu oyuna gırdıgımde 25 fps görüyorum oyunu alta alıyorum geri giriyorum fps bir anda yükseliyor 15 saniye sonra fps geri düşüyor bunun sebebi ne ve çözümü arkadaşlar

casper 3310d
i5-2.50
8 gb ram
GT630 M + İntel 4000

Technopat Haberler

Geri
Yukarı