Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

361 .91 Bilgisayarıma bağlanıp kurabilen kişiler arıyorum Lütfen yardım edin ben yapamadım çok kişiye sordum hiç biri anlamadım diyor eğer bu sürümü kurabilen varsa bilgisayarıma bağlanıp kurarsa çok sevinirim.

Yardım edecek varsa çok sevinirim.

İnşallah biri çıkarda yardım eder.

Merhaba Murat Bey , bizim eski laptop için son sürüm bu ( 375.70 - WHQL ) zaten başka da güncelleme almıyor. Bu sürümü de güncelleye bilir misiniz acaba .

Merhaba Murat Bey, bizim eski laptop için son sürüm bu ( 375.70 - WHQL ) zaten başka da güncelleme almıyor. Bu sürümü de güncelleye bilir misiniz acaba.
Konudaki laptoplardan biri değilse yine özel şekilde sürücünün düzenlenmesi lazım. Yapılır ancak zaman ister ve daha bu konudaki sürücüyü bile yeni çıkaracak zamanı bulamıyorum. Eğer konudaki ise şuan ki en son sürücüyü yüklemekten başka birşey yapamazsınız.

Abi SR000624626 seri numaralı CKY.3632-BT45V-F modeline sahibim windows 8.1 yüklü ve hangi driverı yüklediysem Uygun grafik donanımı bulunamadı hatası alıyorum, seni verdiğin 344.75 sürümünde ise resimdeki hatayı alıyorum 3 aydır denemediğim şey kalmadı nolur bi el atın
Adsız.png

Anakart Bios Sürümü: 3.00.05.CA.T2
Nvidia Bios Sürümü 70.8.aa.0.d

demişsin bu ikisinin aynı olması gerekiyor mu?
gerekiyorsa nerden öğrenicem?

bir de şöyle bir sorun var, mevcut sürücü 327 ve bu sürücünün güncellenmesi gerekmiyor oyunlar için ama 344 'e güncelleyince ve daha yeni bir sürücü isteyen oyun çıkınca bu sefer sürücünün güncellenmesi istenecek oyun tarafından. o zaman sürücü güncellenemediğinden oyun açılmayacak boom!

Son düzenleme:
Anakart Bios Sürümü: 3.00.05.CA.T2
Nvidia Bios Sürümü 70.8.aa.0.d demişsin, bu ikisinin aynı olması gerekiyor mu?
Hayır sizde ne yazıyorsa onları yazın diye belirtmiştim. Yazıyı tam okursanız anlarsınız.
Uyum sağlaması için donanım kimliğine bakman gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı