Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Ekran yoktu bilgisayar sadece ses çıkarıyordu.
Önemli değil yine de eyvallah.

Ses vardı, görüntü yoktu o yüxden şifreyi yazamadım.
ekran açılmasını bekledim ama açılmadı reset attım.
Casper yazısında kaldı.

Merhaba, konuda yazanları yapmak istedim fakat bilgimi aşıyor.Biraz denedim yanlış bir şey yapmaktan çekindim.Durumla ilgili günlerdir uğraşıyorum.

Burada konu bile açtım bugün:

Casper CYK Nvidia Ekran Kartı Sürücü Yükleme Sorunu

Eğer uzaktan bağlanıp yardım edecek birisi varsa lütfen bekliyorum.Kafayı yemek üzereyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten ilginç. Rehber yapıyoruz onu bile uygulayamıyor yada üşengeçlikten yapmıyorsunuz.
Eğer uzaktan bağlanıp yardım edecek birisi varsa lütfen bekliyorum. Kafayı yemek üzereyim.
Gönder bakalım.

Gerçekten ilginç. Rehber yapıyoruz onu bile uygulayamıyor yada üşengeçlikten yapmıyorsunuz.

Gönder bakalım.
Adsız.png

Diğer hesabım uyarı aldı bağlanmanızı bekliyorum cezalı olduğu için bilgisayarın başında bekliyorum.

Yani artık eski olmaya başlayan bir kart ve güncel oyunlarda haliyle yetmemeye başladı. Üstüne Casper kalitesi oldu mu tadından yenmiyor gördüğün gibi :) Isınma sorunu varsa onu kontrol ettir soğutucu kullan ve donanımsal bakım yaptır(eğer ısı sorunu varsa).

Son düzenleme:
Benim laptopta 635m var güncel sürücüyü yükleyince ekran kartını bazı oyunlarda görmüyor örneğin pes 2013 ama eski sürücüyü 362.00 yükleyince düzeliyor bunun sebebi nedir ?

Benim laptopta 635m var
Bu konu 635M donanımı için değil, konu başındaki kimliğe uyan ve Casper Laptop içindir.
güncel sürücüyü yükleyince ekran kartını bazı oyunlarda görmüyor
Eğer konudaki donanım ve kimliklere uyuyorsa ve her oyunda bu şekilde ise yanlış yaptığın rehbere tam uymadığın yerler vardır. Sadece bir oyunda böyle ise oyun ile alakalı bir durumdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı