Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Arkadaşlar sizlere bir haberim var. Nvidia'ya bu hatasını bildirdim 2018 başında çıkacak güncelleme ile artık bizim donanım kimliğimizi de destekleyecek:LOL::LOL: Bu da linki:

DÜZENLEME: Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş. Artık Nvidia sitesinden güncellemeyi indirip direk kurabilirsiniz. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
Miladımız bu sürümle oldu: 388.71. Yardımlaşan herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık konularımız çöp oldu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an indirip deniyorum :mutlu:

Arkadaşlar sizlere bir haberim var. Nvidia'ya bu hatasını bildirdim 2018 başında çıkacak güncelleme ile artık bizim donanım kimliğimizi de destekleyecek:LOL::LOL: Bu da linki:

DÜZENLEME: Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş. Artık Nvidia sitesinden güncellemeyi indirip direk kurabilirsiniz. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
Miladımız bu sürümle oldu: 388.71. Yardımlaşan herkese teşekkürlerimi sunarım. Artık konularımız çöp oldu :)

Aynen öyle artık bu sorun milat olmuş. Çok teşekkürler kardeş, oyunlarda sıkıntısız görüyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 2 yıl önce ben de aynı şeyi söylemiştim ama yapmamışlardı :-D Seni tebrik ediyor ve başta sana sonra da Nvidia'ya bu güzellikten dolayı teşekkür ediyorum kardeşim.

Bundan 2 yıl önce ben de aynı şeyi söylemiştim ama yapmamışlardı :-D Seni tebrik ediyor ve başta sana sonra da Nvidia'ya bu güzellikten dolayı teşekkür ediyorum kardeşim.
Valla kardeşim sorunu onların forum sitesine paylaştım ayrıca canlı destek ekibiyle saatlerce konuşup ikna etmeye çalıştım çok şükür yardımcı oldular sonunda :) Canlı destek ekibinin böyle bir sorunla karşılaşmadıkları o kadar belliydiki sebebini çok zor anladılar. Katerina vardı ona teşekkür edeceğimi söylemiştim buradan Katerina'ya teşekkür ediyorum :)

Kusura Bakmayin rahatsız edicem.Bende 630m Casper nirvana cky laptop var.Bende driverler kuruluyo en son cıkan eski olsun hepsi.Ama oyunlarda kasma donma fps düsüklüğü var.Kurduktan sonra oyunlara girince boyle karesel siyahliklar oluyo.Win8.1 olanı denedim yine aynı kurulmada sıkintı yok kurulumdan sonra ne yapmalıyım.Rica ediyorum bi yardım edin.Allah rızası için 2 haftadır ugraşıyorum.Fps düsüklüğünüde açıklayım intelle girince karasel ekranda bi sıkıntı olmuyo.Fpsde yine nvdia gibi düsük.Nvdia ile giriyorum fps 100 ustü giriyo sonra 2 sn sonra 90 5.saniye 60 a iniyo.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Delirmek üzereyim.

Kusura Bakmayin rahatsız edicem.Bende 630m Casper nirvana cky laptop var.Bende driverler kuruluyo en son cıkan eski olsun hepsi.Ama oyunlarda kasma donma fps düsüklüğü var.Kurduktan sonra oyunlara girince boyle karesel siyahliklar oluyo.Win8.1 olanı denedim yine aynı kurulmada sıkintı yok kurulumdan sonra ne yapmalıyım.Rica ediyorum bi yardım edin.Allah rızası için 2 haftadır ugraşıyorum.Fps düsüklüğünüde açıklayım intelle girince karasel ekranda bi sıkıntı olmuyo.Fpsde yine nvdia gibi düsük.Nvdia ile giriyorum fps 100 ustü giriyo sonra 2 sn sonra 90 5.saniye 60 a iniyo.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Delirmek üzereyim.
Hocam her oyunun gerekli directx'i ve dotnet gibi eklentileri oluyor, oyunun kurulum klasöründe genelde oluyor, her oyunu kurarken onları mutlaka kurun. Driver booster kurup bence oyunlar için gerekli eklentileri otomatik kurmayı deneyin. Hala düzelmezse, nvidia Profile inspector diye bir Program var ondan gerekli oyun ayarlarını seçip apply demeniz lazım. Bilgisayarınızın fan temizliğini de yapıp termal macununu yenileyebilirsiniz. Oyun açıkken fps düştüğü sıralarda görev yöneticisini açıp bakarsanız eğer disk çok yüksek olup hatta %100 oluyorsa C'nizi SSD Harddisk alıp ona clonlayıp hızlı şekilde kullanarak bu sorunları çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı