Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

hocam tesekkur ederım. Ben yükledim gt635m sürücümü test ettim fakat ilginç bir durum var. Mevcut hd4000 onboard kartım gt635m den daha fazla fps veriyor. Sürücü üzerinden tüm ayarlarıda yaptığım halde. Bu konu hakkında bir bilgin var mı ?
Hocam chipset driver'ları kurduysanız ve yenileme hatasını giderecek sorunu ortadan kaldırdıysanız böyle bir sorun olmaması gerek. Çünkü bizzat kendim test ediyorum söylediğiniz gibi bir sorun bulunmuyor bende.

Hocam chipset driver'ları kurduysanız ve yenileme hatasını giderecek sorunu ortadan kaldırdıysanız böyle bir sorun olmaması gerek. Çünkü bizzat kendim test ediyorum söylediğiniz gibi bir sorun bulunmuyor bende.

Hocam öncelikle tekrardan teşekkür ederim ilginiz için. Ben chipset driver ini casper in sitesinden indirip yüklemeye çalıştım fakat hata verdi "Dosya kopyalama işlemi başarısız. Kur kapatılacak." hatası alıyorum. Aygıt yoneticisinden hd4000 e bakınca da güncel sürümü 2015 de yüklenmiş yazıyor. Sorun bunlarla alakalı mıdır acaba ? isterseniz Discord dan ,Skype dan veya Teamviewer dan dailetişim saplayıp ekran paylaşabilirim. Sorunum Nvidia kartımdan daha düşük performans alıyorum. Hayırlı Ramazanlar.

Hocam öncelikle tekrardan teşekkür ederim ilginiz için. Ben chipset driver ini casper in sitesinden indirip yüklemeye çalıştım fakat hata verdi "Dosya kopyalama işlemi başarısız. Kur kapatılacak." hatası alıyorum. Aygıt yoneticisinden hd4000 e bakınca da güncel sürümü 2015 de yüklenmiş yazıyor. Sorun bunlarla alakalı mıdır acaba ? isterseniz Discord dan ,Skype dan veya Teamviewer dan dailetişim saplayıp ekran paylaşabilirim. Sorunum Nvidia kartımdan daha düşük performans alıyorum. Hayırlı Ramazanlar.
Hocam Teamviewer'den bağlantı işini yapabiliriz. Öncelikle aşağıdaki linkteki konunun 1. bölümündekileri yerine getirin. Düzeleceğini umuyorum çünkü siz eski sürücüleri kuruyorsunuz. Konuda güncel sürücülerin linkleri var.
[Çözüm] Casper Laptop Nvidia GT 635M - Intel HD Graphics 4000 Yenileme Hatası

Nvidia sitesinden indirdiğiniz sorunlu ise konu başında verdiğim sürücüleri rehbere göre kurabilirsiniz.
Sürücü bulucu kullanmayın kullananlar niye olmuyor diye de bana soru sormasın.
Casper Nirvana C15b model PC'ye sahibim.

Sorun nVidia 840 Geforce ekran kartını aygıt yöneticisinden ve diğer tüm yardımcı programlardan görmüyor. Aygıt gözükmediği için indirdiğim uyumlu driverlar da aygıt bulunamadı hatası verip driver yüklemesi yapmıyor. Bunun üzerine BIOS güncellmesi yapmak istedim ama bu defa da uygun bir güncelleme bulamadım.

BIOS modeli American Megatrends, versiyon c15b.617. Konuyu hala çözebilmiş değilim, eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu canlı halen. :) Murat Bey, bilgisayarı elinizden çıkarmadınız mı halen daha? Ben Casper bıraktım yakında Acer markaları da bırakacağım. Bilgisayarı severek alıyorsun böyle yazılımsal sorunlar için soğutuyor sizi. Casper'ın yapamadığını yapıyorsunuz. Aynı benim bilgisayara özel modlanmış ekran kart sürücüleri yapmış gibi sizde uğraşıyorsunuz tebrik ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı