trustright
Centipat
Daha fazla
Enflasyon oranı hesaplanması talebi demek cihazınızın güncel satışının bulunup değerlendirilerek iadenin arttırılabilmesi demek oluyor. Bu sizin için daha avantajlı olacaktır.Cihazda bir özelleştirme yapmadım, i5-13420H, RTX 4060, 32 GB RAM, 1 TB SSD FreeDOS model, sitesinde görünen muhtemelen 3050'li veya 4050'li modeldir.
Bir avukatla görüştüm, elimdeki cihazı hakem heyeti kararıyla gönderip ücretini almamı, kalan miktarı için muhtarlıktan alacağım belge ve öğrenci belgesiyle "Adli yardım talebiyle yasal faizin ve enflasyon oranının hesaplanmamasına" itiraz oluşturmamı söyledi. Casper'i aradım kararla ilgili önümüzdeki hafta arayacaklarmış. İadeyi alıp en azından son yıl kullanabilmek için bir laptop alıp avukatın dediği şekilde itiraz başvurusu yapacağım.
Sizce tam nasıl bir başvuru yapmalıyım? Yasal faiz mi enflasyon mu girilmeli? Ayrıca başvururken gerekli hesaplamaları benim yapmam mı gerekiyor adli yardımın amacı avukat atanması değil mi?
Ayrıca avukattan aldığınız "adli yardım talebi" öğrenci belgesi de dahil olduğundan evet imkanı olmayanlara avukat atanması ve dava masraflarından muaf edilmeleri için bir talep. Bu şekilde bir itirazı yapmanızı önerirdim, sonucunda güncel değerine göre fiyat belirlenerek satış fiyatına çok daha yakın bir iade kesinlikle alırsınız.