Casper IPS monitörde ghosting var mı?

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
CSPE23-C238F
Yeni Casper IPS monitör aldım ve birkaç test yaptım.

İlk olarak fareyi kontrol ettim, birkaç renk üstünde arkasında iz bırakmıyor. Oyunlarda sorun görmedim sadece atıyorum bir duvar var, hızlı geçince siyah çizgiler hafiften hareket ediyor gibi. Her oyunda olmuyor ve beni fazla rahatsız etmedi.

Discord açıp hızlıca yukarı aşağı kaydırdım belki belli eder diye sorun olmadı net gösteriyor. Ölü piksel ve ışık sızması yok.

UFO testinde arkasında biraz iz bırakıyor. Ben pek anlamıyorum. Ghosting seviyesi fazla mı yoksa normal mi?

Ya da TN panelden IPS'e geçtiğim için bana garip geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG20230815202540.jpg
    IMG20230815202540.jpg
    403,6 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Casper IPS monitör aldım ve birkaç test yaptım.

İlk olarak fareyi kontrol ettim, birkaç renk üstünde arkasında iz bırakmıyor. Oyunlarda sorun görmedim sadece atıyorum bir duvar var, hızlı geçince siyah çizgiler hafiften hareket ediyor gibi. Her oyunda olmuyor ve beni fazla rahatsız etmedi.

Discord açıp hızlıca yukarı aşağı kaydırdım belki belli eder diye sorun olmadı net gösteriyor. Ölü piksel ve ışık sızması yok.

UFO testinde arkasında biraz iz bırakıyor. Ben pek anlamıyorum. Ghosting seviyesi fazla mı yoksa normal mi?

Ya da TN panelden IPS'e geçtiğim için bana garip geliyor.
Hocam internette monitorunuzu arattığımda Casper resmi sitesinde monitörünüzün VA panel olduğu geçiyor. IPS olduğundan emin misiniz?

Ghosting değil bu Motion blur, yanlış yönlendirmeyin.

İşte zaten test yanlış, video çekmesi gerekiyor alacaksa bir kare oradan alacak paylaşacak. Şimdi bu görsele bakarak ghostingte diyebilirsin Motion blurrda hepsi uyar. Bir de 960 piksel hızı yetersiz kalıyor daha yüksekte bakmak lazım derim her zaman için testte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı