Casper IPS monitörde ghosting var mı?

İşte zaten test yanlış, video çekmesi gerekiyor alacaksa bir kare oradan alacak paylaşacak. Şimdi bu görsele bakarak ghostingte diyebilirsin Motion blurrda hepsi uyar. Bir de 960 piksel hızı yetersiz kalıyor daha yüksekte bakmak lazım derim her zaman için testte.

IPS panelse zaten ghosting olmaz diye test istemedim ama sanırım VA panelmiş konu sahibi karıştırmış.

İşte zaten test yanlış, video çekmesi gerekiyor alacaksa bir kare oradan alacak paylaşacak. Şimdi bu görsele bakarak ghostingte diyebilirsin Motion blurrda hepsi uyar. Bir de 960 piksel hızı yetersiz kalıyor daha yüksekte bakmak lazım derim her zaman için testte.

UFO arkasında çıkan çizgi 1.5 katı uzunluğunda diyebilirim video atsaydım bende bilemedim o an VA panel istemedim ben o yüzden yine de değiştireceğim.

IPS panelse zaten ghosting olmaz diye test istemedim ama sanırım VA panelmiş konu sahibi karıştırmış.

Mağazadan aldım IPS diye verdiler şu an mağazadayım adamlar hâlâ IPS panel diyor sonunda anladılar VA olduğunu.

UFO arkasında çıkan çizgi 1.5 katı uzunluğunda diyebilirim video atsaydım bende bilemedim o an VA panel istemedim ben o yüzden yine de değiştireceğim.

Mağazadan aldım IPS diye verdiler şu an mağazadayım adamlar hâlâ IPS panel diyor sonunda anladılar VA olduğunu.
Normal bir Va olsa neyse en dandik Va yı vermişler 😅 İade ettikten sonra model önerisi isteyebilirsin.

Çoğu giriş VA öyle maalesef, ama Casper'ın genel olarak kalite hakkında şikayetleri de çok değiştirmek mantıklıdır. Panelleri Çinli, Tayvan'lı fabrikalarda üretiyorlar genelde ama bazen iş markaya düşüyor Casper o güvenilir marka listemde değil maalesef.

Bütçem maksimum 3.3K artık mağazadan almayacağım internetten alacağım.
Bütçende yüksek hz pek yok:

Bu yüzden sana bunu öneririm:

Biraz motion Blur var ama düşük hz olduğu için normal. Amazon güvencesi ile alabilirsin.

Bütçende yüksek Hz pek yok:

Bu yüzden sana bunu öneririm:

Biraz Motion blur var ama düşük Hz olduğu için normal. Amazon güvencesi ile alabilirsin.

ASUS VG258QR alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı