Kebatiful
Hectopat
3.000 - 3.500 TL bütçem var, sadece kasa alacağım.
https://eshop.casper.com.tr/urun/nirvana-d300-serisi/5788003303
Adresinde 3.299 TL'ye Freedos olarak satılan kasa hoşuma gitti (evet Casper ama bi' durun öldürmeyin hemen
) ancak internetteki binlerce Casper mağdurunun yazdıklarından ötürü bu markaya karşı temkinliyim. Bununla birlikte söz konusu ürün;
) ancak "Casper H110M4-C43" olduğunu düşünüyorum. Casper yerine ECS de olabilir. Doğrusu, anakartı tespit etmeyi öğretirseniz sevinirim ben anlayamadım anakartın ne olduğunu
(dikkatimi çeken bir diğer husus internetteki şikayetler genel olarak dizüstü ürünleri ve anakart temelli şikayetlerdi ancak şikayetlerde anakart ismi verilmemişti)
Öte yandan Recep reyizin yazdığı "Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mayıs 2018" adlı makaleyi de okudum ve bütçeme uygun olan; "Giriş Seviye Oyun – Fiyat/Performans (3.100 TL)" sistemi ile bu Casper ürünü arasında kararsız kaldım. Makalede tavsiye edilen sistem ise aşağıdaki; (evet siz oraya gidip yorulmayın diye onu da buraya kopyalıyorum
)
Strateji oyunlarını seviyorum (HOİ 4 vs.) Pentium G5600 ile Intel® Core™ i5-7500 İşlemci farkı beni Casper'a çekiyor ancak işte insan bi' tırsmıyor değil... Bununla birlikte hangi sistemi alırsam alayım OC yapmayacağım, sistemi zorlamak istemiyorum, uzun ömürlü kullanmak istiyorum.
Son olarak süper-muhteşem çoh eyi egonomimiz sonucu bildiğiniz üzere dolar 4.5
Tüm bunları göz önünde bulundurarak değerlendirmenizi ve kıymetli görüşlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Sevgiyle kalın dostlar!
https://eshop.casper.com.tr/urun/nirvana-d300-serisi/5788003303
Adresinde 3.299 TL'ye Freedos olarak satılan kasa hoşuma gitti (evet Casper ama bi' durun öldürmeyin hemen
- 7. nesil Intel® Core™ i5-7500 İşlemci (3.4GHz turbo 3.80 GHz),
- GeForce® GTX™ 1050TI 4GB DDR5,
- 8 GB DDR4 RAM,
- Intel® H110 Express Chipset,
- 1 TB HDD
- (opsiyonel olarak SSD ekleniyormuş, ben de ekleteceğim)
Öte yandan Recep reyizin yazdığı "Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Mayıs 2018" adlı makaleyi de okudum ve bütçeme uygun olan; "Giriş Seviye Oyun – Fiyat/Performans (3.100 TL)" sistemi ile bu Casper ürünü arasında kararsız kaldım. Makalede tavsiye edilen sistem ise aşağıdaki; (evet siz oraya gidip yorulmayın diye onu da buraya kopyalıyorum
- Anakart: ASUS TUF H310M-Plus Gaming
- İşlemci: Intel Pentium G5600
- Ekran Kartı: MSI GTX 1050 Gaming X 2G
- Bellek: HyperX Fury Black 8GB 2400 MHz CL15
- SSD: Toshiba TR200 240GB
- Depolama: Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM
- Kasa: Cooler Master RC-K350
- Güç Kaynağı: Kasaya dahil, 600W
Strateji oyunlarını seviyorum (HOİ 4 vs.) Pentium G5600 ile Intel® Core™ i5-7500 İşlemci farkı beni Casper'a çekiyor ancak işte insan bi' tırsmıyor değil... Bununla birlikte hangi sistemi alırsam alayım OC yapmayacağım, sistemi zorlamak istemiyorum, uzun ömürlü kullanmak istiyorum.
Son olarak süper-muhteşem çoh eyi egonomimiz sonucu bildiğiniz üzere dolar 4.5
Tüm bunları göz önünde bulundurarak değerlendirmenizi ve kıymetli görüşlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Sevgiyle kalın dostlar!
Son düzenleyen: Moderatör: