Youtube'a yükle linki paylaş.Mobilden birşey yüklediğim de hata aliyorum. Bu yüzden eklenti koyamadım.
Youtube'a yükle linki paylaş.Mobilden birşey yüklediğim de hata aliyorum. Bu yüzden eklenti koyamadım.
Youtube'a yükle linki paylaş.
Dediğim DriveDroid programıyla ISO dosyasını seçerek bilgisayara aktardığında herhangi bir boot önceliği vermen gerekmiyor diye biliyorum. Denedin mi ? Laptop'unun tam modelinide paylaşırsan belki farklı bir yöntemi vardır biosa girmenin.
Bataryayı çıkarttığında bazı seçeneklerin belirdiğini söylemiştin, geriye pek fazla seçenek kalmadığından ya harici bi klavye takıp o ekranda bios menüsünü açan tuşa basıp deneyeceksin (laptopun klavyesi ilk ekranda devredışı olabilir) ya da hard diski çıkartıp başka bir bilgisayara takıp orada format atacaksın.
USB'ye kurulumu hazırla HDD'yi laptopundan sök ve USB ile boot et.USB ile boot edilirken HDD'yi geri bağla ve kurulumu bu şekilde deneİşe yarayacağından emin değilim çünkü HDD'yi sonradan taktığında kurulum, diskini görmeyebilir ama göredebilir.Ya da tanıdığın bir bilgisayarcı/internet kafe sahibi biri varsa harici DVD okuyucusu olup olmadığını sorabilirsin.
HDD'yi USB ile boot etmek mantıklı olabilir. Ne kadar olur ne kadar olmaz bilmiyorum.
Harici bir DVD okuyucusu olsa dahi , BIOS'a giremediğimden DVD den başlayacağını sanmıyorum. Arkadaşımla görüştüm. Gün içinde çözüm üretemez isem geceleyin onlara gideceğim. Hardisk'i çıkartıp onun bilgisayarında formatlamayı düşünüyorum.
Bir tanıdığıma götürüp Hardisk'i formatladık. Işe yaramadı. Diziustunu onda bıraktım 3 saat kadar önce oda civarına sorduruyordu. Anakartta oluşan hata yüzünden oluyor demişler. Sorunu henuz çözebilmiş değiliz formatta ise yaramıyor. BIOS zaten imkansız aşk gibi...
Fikirlerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.