Casper'dan oyuncu bilgisayari (!)

• Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 10.534
Sanirim bu sefer basarmislar :p GTX970 goruyorum, aman tanrim :p

20150206_233533.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'da görmüştüm geçtiğimiz gün bu kasayı. Kasanın içinde GTX760 geliyor, GTX970 EX OC değil. Hatta ve hatta 760 özel soğutmalı olsa gam yemeyecektim yine. Stok GT630 soğutması tarzı küçücük bir soğutma vardı üstünde. Anakart Z87-G43 idi. İşlemciye bakamadım ama üstündeki soğutucu da çok işe yarar bir şey değildi. İçinde Casper'in kendi 500W PSU'su mevcuttu. Ama kasa Full Tower, o konu da cimrilik yapmamışlar. :D

Gerçekten kasa kapağını açınca garanti bozuluyor mu? Arabanın kaputunu açınca garantisinin gitmesi gibi bir şey bu.
Evet, Casper ve Exper gibi dandik marka PC'lerde durum böyle.

Vatan Bilgisayar'da görmüştüm geçtiğimiz gün bu kasayı. Kasanın içinde GTX760 geliyor, GTX970 EX OC değil. Hatta ve hatta 760 özel soğutmalı olsa gam yemeyecektim yine. Stok GT630 soğutması tarzı küçücük bir soğutma vardı üstünde. Anakart Z87-G43 idi. İşlemciye bakamadım ama üstündeki soğutucu da çok işe yarar bir şey değildi. İçinde Casper'in kendi 500W PSU'su mevcuttu. Ama kasa Full Tower, o konu da cimrilik yapmamışlar. :D

Evet, Casper ve Exper gibi dandik marka PC'lerde durum böyle.
Kespır'ı savunmuyorum ama fotografını atabilir misin? Merak ettim de.

Büyük ihtimalle yine kasanın açıldığı yerde bir etiket vardır. "Bu etiketi yırtarsanız garanti kapsamı dışında kalır!" diye. Klasik Casper...

Bu galiba bütün üreticilerde var ve her ne kadar bilinçli kullanıcıyı mağdur eden bir uygulama olsa da haklılar. Üzerinde yün kazakla, statik elektrik nedir bilmeden RAMlerin pinlerini mıncıklayan bilgisayarcılar, bilgisayar açıkken içinden kart söküp daha sonra "açılmıyor ya bilgisayar!" diyen kullanıcılar biliyorum. Ama düzgün kullanıcılara yapılmış bir eziyet olduğu gerçeği değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı