Sanirim bu sefer basarmislar
GTX970 goruyorum, aman tanrim 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Casper ve Exper gibi dandik marka PC'lerde durum böyle.Gerçekten kasa kapağını açınca garanti bozuluyor mu? Arabanın kaputunu açınca garantisinin gitmesi gibi bir şey bu.
Kespır'ı savunmuyorum ama fotografını atabilir misin? Merak ettim de.Vatan Bilgisayar'da görmüştüm geçtiğimiz gün bu kasayı. Kasanın içinde GTX760 geliyor, GTX970 EX OC değil. Hatta ve hatta 760 özel soğutmalı olsa gam yemeyecektim yine. Stok GT630 soğutması tarzı küçücük bir soğutma vardı üstünde. Anakart Z87-G43 idi. İşlemciye bakamadım ama üstündeki soğutucu da çok işe yarar bir şey değildi. İçinde Casper'in kendi 500W PSU'su mevcuttu. Ama kasa Full Tower, o konu da cimrilik yapmamışlar.
Evet, Casper ve Exper gibi dandik marka PC'lerde durum böyle.
Bu durum aslında Casper'a özgün değil. Aynı durum ASUS'ta bile mevcut.Gerçekten kasa kapağını açınca garanti bozuluyor mu? Arabanın kaputunu açınca garantisinin gitmesi gibi bir şey bu.
Büyük ihtimalle yine kasanın açıldığı yerde bir etiket vardır. "Bu etiketi yırtarsanız garanti kapsamı dışında kalır!" diye. Klasik Casper...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.