Catalina Kurulum Sonrası USB Port Çalışmıyor

Size önceki konuda vermiş olduğum config'i başka bir konuma taşıyıp sadece linktekini bırakın ve sistemi açın. Eğer portlar yine çalışmazsa, önemli dosyanız yoksa yeniden kurmayı da deneyebilirsiniz bu config ile.

Size önceki konuda vermiş olduğum config'i başka bir konuma taşıyıp sadece linktekini bırakın ve sistemi açın. Eğer portlar yine çalışmazsa, önemli dosyanız yoksa yeniden kurmayı da deneyebilirsiniz bu config ile.

Zaten sizin verdiğiniz config dosyası ile kurulum yapıyorum. Sizin bana verdiğiniz config dosyasını kullanmaya başladıktan sonra USB portlar çalışmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sanırım anlatamıyorum. Onca kişiye config hazırladığımda USB portu sorunu çıkmadı da sende mi çıktı şimdi? USB hakkında en ufak bir ayarlama bile yapmamama rağmen takmışsın senin configinden sonra böyle oldu demeye. Sana diyorum ki, önceki konuda verdiğimi başka bir yere taşı, şimdi verdiğimi dene çünkü bu attığımda USB yaması var.

Dostum sanırım anlatamıyorum. Onca kişiye config hazırladığımda USB portu sorunu çıkmadı da sende mi çıktı şimdi? USB hakkında en ufak bir ayarlama bile yapmamama rağmen takmışsın senin configinden sonra böyle oldu demeye. Sana diyorum ki, önceki konuda verdiğimi başka bir yere taşı, şimdi verdiğimi dene çünkü bu attığımda USB yaması var.
Hocam sizin configden sonra dediğim şu, boot menüsünden sonra mac'e geçince USB portlar devre dışı kalıyor. Yeni vermiş olduğun config'i de denedim fakat değişen bir şey yok. Hatta yeniden kurulum yaptım. Sana BIOS ayarlarımı da atayım. Güvenlik ayarlarım devre dışı bıraktım.
JHZIm6.jpg

JHZXUj.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel virtualization technology disable, Legacy USB disable yap ve ayarları kaydet. Fakat Legacy kurulum yaptıysan baştan kurman gerekebilir. Sonrasında tüm sisteminizi belirtin.
Kurulum sonrası USB 3.1 portlarım devreye girmiyor ne yapabilirim? Boot ekranından sonra bütün portlarım devre dışı kalıyor. Bir de config düzenleme sitesini açıp aradan Devices/USB/High Current
seçeneğini aktif edersem ne olur acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı