Çatır Çatır Korsan Kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Gutierrez Sisteme para vermeden korsan alınabilecek imkan olsa paranın zar zor biriktirilmesi hiç akıl edilmezdi. Oyun ve yazılıma kolayca anonim korsan sahip olunabildiği için insanlarda bu rahatlık var. Halbuki aynı mantık çerçevesinde sistem toplamak için gösterilen maddi özveri oyun ve yazılım içinde gösterilebilir.

@Gutierrez Sisteme para vermeden korsan alınabilecek imkan olsa paranın zar zor biriktirilmesi hiç akıl edilmezdi. Oyun ve yazılıma kolayca anonim korsan sahip olunabildiği için bu rahatlık var. Halbuki aynı mantık çerçevesinde sistem toplamak için gösterilen maddi özveri oyun ve yazılım içinde gösterilebilir.

Her şeyi öyle almaya aileleri bile izin vermez. Ki kredi kartı ile alışveriş yapılıyor çoğu kişininde ailesi vermez yani.1 saatlik kullanacağı uygulamayada vermez para kimse veya fazla oynamayacağı bir oyuna.

Birde şey diyorlar sisteme o kadar para verip korsan kullanıyorsunuz diyorlar.Bilmiyorlar ki o para nasıl zar zor biriktiriliyor.
Sadece oyun sanıyorlar. Kullandıkları programlar (Photoshop, Bandiciam vs) hep internetten crackli. Genelleme yapmıyorum ama korsanı savunanların çoğu böyle. Korsanı savunanların % 3'lük kısmı Windows'a 1.000 lira verip kullanıyordur. Geri kalan %97'si internetten ucuz OEM key alıp kullanıyor.

Sadece oyun sanıyorlar. Kullandıkları programlar (Photoshop, Bandiciam vs) hep internetten crackli. Genelleme yapmıyorum ama korsanı savunanların çoğu böyle. Korsanı savunanların % 3'lük kısmı Windows'a 1.000 lira verip kullanıyordur. Geri kalan %97'si internetten ucuz OEM key alıp kullanıyor.
Korsan kesinlikle tercih etmemiz gereken son seçenek olsada 1000 TL'lik programlara kimse para veremez ama 60 200 TL arası oyunları da korsan kullanmazsın benim düşüncem budur.

Ve OEM Keyide orijinal diye savunuyorlar :D 1299 TL'lik şeyi o fiyata almak plati.ru'dan hesap almakla farkı yoktur plati.ru'dan hesap alanlarada karışmasınlar o zaman.
Sende işine geldiği gibi savunuyorsun.
Korsan kesinlikle tercih etmemiz gereken son seçenek olsada 1000 TL'lik programlara kimse para veremez ama 60 200 TL arası oyunları da korsan kullanmazsın benim düşüncem budur.
[/QUOTE]

Yeni konu: Banka hesaplarım bilinmeyen bir sebeple çalındı :(

Yukarıdaki mesajları okumuyorsun galiba indirilecek yeri bilirsen bir şey olmuyor.

Hırsızlık yapanı niye hırsızlık yapıyorsun diye uyarmam kendisi kararıdır yakalanırsa da cezasını kendi çeker der geçerim ama hırsızlığın avantası şu der başkalarına da ön ayak olunursa işte orada tepki kaçınılmazdır. Korsanlık maddi imkan varken yapılıyorsa düpe düz hırsızlık daha doğrusu kleptomani hastalığı gibi bir şeydir benim gözümde.

1595847047836.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı