Evi Sadece Yatma Amaçlı kullanıyorum

Hocam beynimi okudunuz resmen. Evet aynen öyle düşünüyorum beni gerçekten anladınız.

Ama meğer hepimiz için bu durum geçerliyse yapacak bir şey yok o zaman, zamanla kabullenirim. İşime sarılayım bari hocam :)

Dışarda zaman geçirme gayet mantıklı bu arada. Arada sırada iyi gelir.

Elinize sağlık çok teşekkürler iyi geldi moral olarak. Çalışmaya devam o zaman :)
Evet, bir Mandıra Filozofu olmak istemiyorsanız işinize sarılmanız en iyisi... Arkadaşlarınızla dışarıda vakit geçirmek sizi sosyal yönden geliştirir, kendinizi iyi hissedersiniz. Artık para kazanıyorsunuz ve gayet tabii eğlenmek sizin de hakkınız. Sinema, tiyatro, konser veya herhangi bir mekan olur, size kalmış. Yıllık izinlerde de, önceden birikim yapıp bir Ege tatili olur, bir Karadeniz olur. Evet paranın değeri ortada farkındayım, ne yapalım olduğu kadar artık. Bu arada izlemediyseniz aşağıya filmi bırakıyorum. Laf aramızda bir gün ben de Mandıra Filozofu gibi yaşamayı çok isterdim sanırım bunun için biraz daha çalışmam gerekecek. 😆
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı