CB Erdoğan kararıyla 15 bin yeni öğretmen atanacak

Benim ablam diş hekimi mezunu oldu ve 7000 kişiden 461 kişi atayacaklar,
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum, zaten iş yok :D.

Hayır zaten öyle de bu öğretmenler atanacak böyle de bu öğretmenler atanacak, kime neyin müjdesini veriyorlar? Adam onca sene kim bilir nasıl okuyup öğretmen olmuşsa atanma da onun hakkı, insanların kendi haklarını geri vermek müjde sayılıyor bizde herhalde... İleride bana ne olacak Allah bilir.

Hayır zaten öyle de bu öğretmenler atanacak böyle de bu öğretmenler atanacak, kime neyin müjdesini veriyorlar? Adam onca sene kim bilir nasıl okuyup öğretmen olmuşsa atanma da onun hakkı, insanların kendi haklarını geri vermek müjde sayılıyor bizde herhalde... İleride bana ne olacak Allah bilir.
Kanki öğretmen çok.

@Yiğitt35, evet yıllarca okuyorlar, bir şey demem. Ancak Edebiyat öğretmenliği mesela, adam gidip göz göre göre de onu okursa açıkta kalır.

@Yiğitt35, evet yıllarca okuyorlar, bir şey demem. Ancak Edebiyat öğretmenliği mesela, adam gidip göz göre göre de onu okursa açıkta kalır.

İşte sorun da orada hocam, gerekli altyapı yatırımlarından sonra öğretmenlerin atamalarını devletin yapması lazım, bizde aşırı birikme oluyor. Sanki koca şeker tüpünün içi dopdolu fakat çıkışa doğru koni gibi daralma olduğundan az şeker çıkabiliyor, o koniyi düzeltmek lazım :)

@Yiğitt35, tabii ki öyle de zor düzelir. Milletin de ona göre hareket etmesi lazım.

Haha çok komiksin git PC toplama videoları çek adaş. Anlamadığın işlere karışma. Her Recep Tayyip Erdoğan makalesinin altına ne olursa olsun toxic tayfa gelip olumsuz yorumlar yazıyor. Kötüleyecek bir şey buluyorsunuz her halükarda.

Hemen bir eleştri gelince sen git şunu yap demekte mazaret oldu bu sıra. Halk değil miyiz biz tabii ki eleştireceğiz.

@Skorlanch, yok yahu. Kimse eleştiremez, herkes işine bakacak. (!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı