CC = kredi kartı ama genelde CC denince akla çalıntı kredi kartı gelir. Başkalarının çalınmış kredi kartlarını parayla satıyorlar ve bu kart bilgilerini alan kişiler çeşitli yollarla parayı aklıyorlar ya da arkadaşınızın yaptığı gibi teknolojik ürün alıyorlar.
Selam, bu videoda olan adam gibi olmak istiyorum konuşması hareketleri böyle bayağı karizma herkesten farklı yanlış anlamayın kız tavlamak için değil sadece hoşuma gitti bayağı.
www.technopat.net
Ek olarak bir saçma konusu daha vardı bulamadım şimdi.
Selam, bu videoda olan adam gibi olmak istiyorum konuşması hareketleri böyle bayağı karizma herkesten farklı yanlış anlamayın kız tavlamak için değil sadece hoşuma gitti bayağı.
www.technopat.net
Ek olarak bir saçma konusu daha vardı bulamadım şimdi.
Yukarıdaki mesajda da söylemiş bunu zaten baya kıskanıyor sanırım böyle havalı olanları çünkü dediğine göre.
Ama çocuk çok havalı elinde puff bar her hafta farklı aromada ayakkabısı kıyafetleri falan pahalı bir de PC dizmiş 10k ya.
www.technopat.net
ek olarak bir saçma konusu daha vardı bulamadım şimdi.
Ya ben bu adama hayatımı borçluyum bana tişört gönderdi aynı onun gibi oldum diksiyonum gelişti bayağı vucüt yaptım kızlara karşı dehşet açıldım dün azdırıcı verdim kıza neler yaptık mesela sahilde .
Ya ben bu adama hayatımı borçluyum bana tişört gönderdi aynı onun gibi oldum diksiyonum gelişti bayağı vucüt yaptım kızlara karşı dehşet açıldım dün azdırıcı verdim kıza neler yaptık mesela sahilde .