CCleaner paranın sadece %20'sini iade ediyor

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, geçen haftalarda CCleaner adlı cibilliyetsiz şirket benden dediklerine göre çekmeden önce e-posta göndermişler ama ne bir uyarı hiçbir şey olmadan sessiz sedasız 680 TL çekti. İletişime geçtim, e postaya hızlı bir şekilde yanıt verdiler fakat şimdi üyeliğimi “ücretsiz bir şekilde” altı ay daha uzattıklarını ve paramın sadece 135 TL'sini iade edeceklerini söylüyorlar. Yani ne denir buna siz düşünün. Benim ne yapmam lazım hiçbir şekilde paramın tamamını alma şansım yok mu? 6 ay sonra tekrar aynı pisliği yapmayacakları ne malum… 545 TL uçtu gitti.

Bundan sonra böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için satın alım yaptığın karta limit koyabilirsin veya önemli bir kart değilse direkt kapatabilirsin. Genel olarak internet alışverişlerinde sanal kart kullanıp sonrasında limitini sıfırlayabilirsin sadece CCleaner için değil tüm siteler için, ne olacağı belli olmuyor. Geçmiş olsun.

Bundan sonra böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için satın alım yaptığın karta limit koyabilirsin veya önemli bir kart değilse direkt kapatabilirsin. Genel olarak internet alışverişlerinde sanal kart kullanıp sonrasında limitini sıfırlayabilirsin sadece CCleaner için değil tüm siteler için, ne olacağı belli olmuyor. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, Papara kullanıyorum. Tek kullanımlık kartın değerini şuan çok daha iyi anlıyorum.

Bu gibi durumlarda ya ben sanal kart kullanıyorum ya da bir yere deneme üyelik yapınca yaptıktan hemen sonra iptal ediyorum yoksa geri dönüşü olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı