CCleaner Pro iş yapar mı?

Tek bir bilgisayarda iki antivirüs programı çalıştırılırsa bu programların her biri sistem çekirdeğinin aynı bölümüne alıcılar yüklemeye çalışır. Bu durum, büyük olasılıkla antivirüs izleyiciler arasında çakışmalara yol açarak aşağıdaki sonuçlardan birini doğurur:

İki antivirüs programından biri sistem olaylarını almayı başaramaz.
Her bir antivirüs programının paralel alıcılar yüklemeyi denemesi, bütün bilgisayar sisteminin çökmesine neden olur?

Malwarebytes sadece tarama yapıyor diye biliyorum ikisini de şu anda kullanıyorum.

Malwarebytes sadece tarama yapıyor diye biliyorum ikisini de şu anda kullanıyorum.

Her ikisi de çok güzel antivirüsler ancak benim sistemim bu yüzden çökmüştü sadece bir antivirüs kullanıyorum Kaspersky.

Tek bir bilgisayarda iki antivirüs programı çalıştırılırsa bu programların her biri sistem çekirdeğinin aynı bölümüne alıcılar yüklemeye çalışır. Bu durum, büyük olasılıkla antivirüs izleyiciler arasında çakışmalara yol açarak aşağıdaki sonuçlardan birini doğurur:

İki antivirüs programından biri sistem olaylarını almayı başaramaz.
Her bir antivirüs programının paralel alıcılar yüklemeyi denemesi, bütün bilgisayar sisteminin çökmesine neden olur?
O zaman hitman ile çerezleri silim sonra virüs programını yüklim ?

O zaman Hitman ile çerezleri sileyim sonra virüs programını yüklim?

Hitman sadece tarama yapıyor sistemde durabilir ondan sonra Kaspersky yükleyin yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı