Ccx madenciligi nedir?

iloveichigo

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Yani oylesine eski gunluk kazanca bakip duygulanmak icin "GTX 1660 mining calculator" yazmistim ve o birkac centleri bir daha gormek istiyordum fakat bu nedir? $39, 35 buyuk para bir de gunluk. Biraz baktim da yani bu kadar para kazandiriyorsa malum oglun basardi anne editine donusurum.

1686862673392.png

1660 günde 40 dolar kazabiliyor olsa, o kartın ikinci elleri 100 dolara falan bulunur. 3 günde kendini kurtarır. Bunun bir de 4080'leri, 4090'ları var. Onlar 100-150 dolar kazar herhalde günde. Minerlar ortada kart bırakmaz yutarlardı hepsini.

Yani oylesine eski gunluk kazanca bakip duygulanmak icin "GTX 1660 mining calculator" yazmistim ve o birkac centleri bir daha gormek istiyordum fakat bu nedir? $39, 35 buyuk para bir de gunluk. Biraz baktim da yani bu kadar para kazandiriyorsa malum oglun basardi anne editine donusurum.

Eki Görüntüle 1822795

Hesaplama yapan sitenin linki nedir?

Eki Görüntüle 1822795

Minerstatdan baktınız sanırım ancak bende öyle bir coin üst sıralarda gözükmüyor maalesef. :)

Geri dondum.
CCX de nasil bir seyse artik Binance'da falan yoktu, decentralized falan neyse artik sitesinden cuzdan actim kendime ve madencilige basladim, herhangi bir overclock olmadan 1000-1100h/s hizinda kaziyor ve gunluk tahmini $0.08 kazanc diyor, yine 2 cent'ten iyiymis de pek de bir anlam ifade etmiyor.
Ekran alintisina donup bir daha baktim ve evet degerler yakin gosterdigine fakat getiri kisminda 1.159 CCX = $39.64 diyor fakat anlik degeri 1.159 CCX = $0.04.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı