CD PROJEKT RED bir kez daha sözünden dondu

Oyunun beklentileri verememiş olması kesinlikle doğru. Çıkışında çok sıkınıtılı süreçlerde yaşadı. Buna rağmen ben bu oyunun hala piyasada bulunan çoğu oyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Atmosferi ve grafikleri hala çok iyi seviyede. Hikayesi de ortalamanın gayet üstünde. Yeni çıkan oyunları da gördükçe optimizasyonun çok da kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Witcher'dan sonra ilk defa farklı bir şeyler denediler. Beklentiyi gereksiz yükseltmeleri hataydı tabii ki. Oyun bazılarının bahsettiği kadar kötü olsaydı emin olun 20 milyon üstü satış sayısını da görmezdi.

Durduk yere Witcher 3 bozmasalar iyiydi.
witcher 3 next gen update başka firma yapsa remastered diye 40 dolardan satardı bedava dağıtılar diye bu kadar eleştirildi heralde sisteminiz yetmiyorsa güncellemeyin eskisine dönüdürün

Oyunun beklentileri verememiş olması kesinlikle doğru. Çıkışında çok sıkınıtılı süreçlerde yaşadı. Buna rağmen ben bu oyunun hala piyasada bulunan çoğu oyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Atmosferi ve grafikleri hala çok iyi seviyede. Hikayesi de ortalamanın gayet üstünde. Yeni çıkan oyunları da gördükçe optimizasyonun çok da kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Witcher'dan sonra ilk defa farklı bir şeyler denediler. Beklentiyi gereksiz yükseltmeleri hataydı tabii ki. Oyun bazılarının bahsettiği kadar kötü olsaydı emin olun 20 milyon üstü satış sayısını da görmezdi.
Oyun guzel zaten ama neden tutamayacaklari sozler verdiler ki ? Neden yalan ustune yalan soylediler. Konsolda guzel calisiyor dediler ama 720P 20 FPS zor calisiyordu. Keanu Reeves oyunu oynadi sevdi dediler ama Keanu oynamadim dedi.

Oyunu iki gün önce indirimde yakaladım, sabah 9'da oturdum başına sahura kadar oynadım. Sadece iftar için kalktım yarım saat, devam ediyorum. Max ayarlar 2k'da oynuyorum fakat şimdiye kadar oyunun gidişatını etkileyecek hatta "bune lan böyle" dedirttirecek bir buga rastlamadım. Ara sıra çağırdığım arabalar sağa sola takılıyor, bir okyanusta sıkıntı var o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı