- Makaleler
 - 4

Güncellemeyi geri alabiliyorsunuz. Sevmediyseniz neden yeni nesil sürümü oynamak için çabalıyorsunuz ki?
Bir şey çabaladığım yok. Oyunu indirdim ve eskisi gibi değildi.
Güncellemeyi geri alabiliyorsunuz. Sevmediyseniz neden yeni nesil sürümü oynamak için çabalıyorsunuz ki?
Eskiye döndür o zaman ? Ya da Direct X sürümünü düşür. Oyun uyarıyor zaten sisteminiz iyi değilse geçmeyin diye.Bir şey çabaladığım yok. Oyunu indirdim ve eskisi gibi değildi.
Eskiye döndür o zaman? Ya da Direct X sürümünü düşür. Oyun uyarıyor zaten sisteminiz iyi değilse geçmeyin diye.
Sizin sistem 12100F-ARC A750 galiba, Witcher 3 next gen uptade için yetersiz.Sistem iyi.
witcher 3 next gen update başka firma yapsa remastered diye 40 dolardan satardı bedava dağıtılar diye bu kadar eleştirildi heralde sisteminiz yetmiyorsa güncellemeyin eskisine dönüdürünDurduk yere Witcher 3 bozmasalar iyiydi.
O kadar tecrübeleri olmasına rağmen derken hocamO kadar tecrübeleri olmasına rağmen
Oyun guzel zaten ama neden tutamayacaklari sozler verdiler ki ? Neden yalan ustune yalan soylediler. Konsolda guzel calisiyor dediler ama 720P 20 FPS zor calisiyordu. Keanu Reeves oyunu oynadi sevdi dediler ama Keanu oynamadim dedi.Oyunun beklentileri verememiş olması kesinlikle doğru. Çıkışında çok sıkınıtılı süreçlerde yaşadı. Buna rağmen ben bu oyunun hala piyasada bulunan çoğu oyundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Atmosferi ve grafikleri hala çok iyi seviyede. Hikayesi de ortalamanın gayet üstünde. Yeni çıkan oyunları da gördükçe optimizasyonun çok da kötü olduğunu düşünmüyorum ben. Witcher'dan sonra ilk defa farklı bir şeyler denediler. Beklentiyi gereksiz yükseltmeleri hataydı tabii ki. Oyun bazılarının bahsettiği kadar kötü olsaydı emin olun 20 milyon üstü satış sayısını da görmezdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.