Celal Şengör taciz skandalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prof. Dr. Celal Şengör'ün katıldığı Zoom etkinliğinde öğrencisine uyguladığı tacizi ‘anı anlatır' gibi rahat şekilde anlatması tepki çekti.
Bu adam kendi alanında başarılı ama yaptığı aklım almıyor resmen...
Bu arada sosyal medyada feministler bayağı tepki gösterdi.
Kaynak:



 
Zekasından, cümlelerinden etkilendiği için öyle söylediğini açıklamıştı.
İnanıp inanmamak kişinin elinde tabii.
Kimsenin içini bilemeyiz ama sorun orada değil sorun onun yerinde başka biri olsa terbiyesiz, ahlaksız, sapık, ırz düşmanı, tacizci diyecek kişilerin bunu İlber hoca olunca normalleştirmesi.
 
Ülkenin malum %60 kesimin malum zihniyetli protipi.
Doğru demiş adam.
reisdoğrudemiş.jpeg
 
Bu tür insanların insanların etik ahlak kurallarına saygısı olmuyor, bu skandal haberleri bile muhtemelen umurunda değildir. Ben bilgisine, düşüncelerine saygı duyuyorum ama karakter aramıyorum.

Einstein'in eşini, kendi kuzeni ile aldatması gibi.
 
Noldu Receb gerçekler ağrına mı gitti?
Sen bu olabilirsin: Kendi ülkesinde İslam'ı savunup ilk fırsatta kafir diye küfrettiği batıya gitmek için uçağın iniş takımlarında ölmeyi göze alan cahil:

2302.jpeg

Bence Müslüman ülke dememeliyiz o ülkelere, İslam'ı kötü göstermeye çalışan terör örgütlerinin yönetimi altında kalan ülkeler, Taliban, Işid, Deaş gibi örgütler.
Bir tane de iyi gösteren ülke görsek be hocam, ölüp gideceğiz birkaç seneye, gözümüz açık gitmesek he? Bir tane de batıdan İslam ülkesine göç etmek isteyen insan görsek...
Müslüman ülke nasıl oluyor tanımlar mısın?
Bir ülke nasıl kelime-i şehadet getirebilir? Mümkün mü?
Komşu ülkelerden de bihaber galiba cahilimiz. Bkz. İran İslam Cumhuriyeti. İran - Vikipedi

İsmine İslam ekleyince fazla gelişmiş, aşırı gelişmiş, uzay çağına girmişler...

Bak cahil, bizim sizinle farkımız nedir biliyor musun? Bir bir taciz olduğunda bunu "bi' kereden bir şey olmaz" deyip hasıraltı etmeyiz. İsterse babamın oğlu olsun, taciz tacizdir. Celal Şengör bundan dolayı yargılanmalıdır hatta zira halen daha öğrenememiş bunun bir taciz olduğunu, rahat rahat anlatoyor.

Sizin bir başka sürümünüz de Batı'da daha fazla taciz ve tecavüz var diyen tipler. Batı'da her şey kayıt altına alınır. Burada kadın karakola bile gitse öldürülüyor. Aile içi birçok olay hasıraltı ediliyor. İnsanlar artık sizin yalanlarınızdan bıktı!
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı