Celeron G1610, GeForce 405 Sistem Yükseltmesi

Sefa Cavdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar sorumu sormadan önce bilgisayarımın sistem özelliklerini yazayım.
İşlemci : İntel Celeron G1610 2.6 Ghz
Ram : 2 Gb
Ekran kartı : Nvida geforce 405
Psu: 250-300 (emin değilim.)

Öncelikle hangi parçayı yükseltmem benim için iyi olur ? Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe : 450 Tl

Bellek al desem belleği kullanack işlemcin yok. İşlemci al desem işlemciyi kullanacak ekran kartı yok. PSU zaten alacağın güçlü donanımları desteklemeyecektir. R7 240 alıp 2 gb bellek daha eklersen yanına sanırım bir şeyler olabilir. Anakartınız nedir? Belleğiniz kaç mhz?

Kardeşim işlemcin zaten bırak yeni oyunları, 2010 oyunlarında bile ciddi sıkıntı yaşar. Ekran kartın aynı şekilde. Anladığım kadarıyla çok bütçen yok.
Şu işlemciden önce kesin kurtul bi derim ben
www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı olarakta
www.vatanbilgisayar.com: GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
bunları öneririm. Sanırım anakartında sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ama anakart modelini ya buraya yaz ya da araştır internetten. Bu iki parçayı almanı öneririm. 450 tl ye en iyi işini görecek değişim bu olur sanırım. Daha sonrasında belleğini 4 gb ye yükseltirsin.

Kardeşim işlemcin zaten bırak yeni oyunları, 2010 oyunlarında bile ciddi sıkıntı yaşar. Ekran kartın aynı şekilde. Anladığım kadarıyla çok bütçen yok.
Şu işlemciden önce kesin kurtul bi derim ben
www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı olarakta
www.vatanbilgisayar.com: GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
bunları öneririm. Sanırım anakartında sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ama anakart modelini ya buraya yaz ya da araştır internetten. Bu iki parçayı almanı öneririm. 450 tl ye en iyi işini görecek değişim bu olur sanırım. Daha sonrasında belleğini 4 gb ye yükseltirsin.
Ciddi misin? Hani ciddi anlamda mı önerdin bunu? Yani şaka mısın troll müsün sen hani?

@Agab Agabseveroğulları tartışmaya hiç gerek yok. Lütfen beni idare eden parçalar önerin.
Kardeşim açık olacağım. O sistemle hiçbir yere varamazsın maalesef. Bence sen bu sistemi sat eline para gelsin. Biracık daha biriktir ve sana APU sistem toplayalım. Ben yaklaşık 1000TL'ye topladım sistemimi. Oyun konusunda da sıkıntı çekmiyorum rahatım.

Bu sistemle dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Sonra bir sistem dizicem zaten. Elimdeki bu parayla sistemi güçlendirmek istiyorum. Sonrası kolay.

Önerilerinizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı