Çözüldü Celeron G1610 sistemde Rocket League açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Walcott

Hectopat
Daha fazla  
Ne yaptıysam olmadı. Başlata basıyorum, çalışıyor diyor ama 3-4 saniye sonra kapanıyor. Görev yöneticisinde de aynı durum var.

Sistem.
  • İşlemci: Intel Celeron G1610.
  • Ekran kartı: Sapphire HD 5570.
  • RAM: 4 GB.

@Bora Dere Hocam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartınızdan kaynaklı o zaman bu sorun. Oyun için ekran kartı aldım deyince kartı kontrol etmeyi aklımdan bile geçirmemiştim. Ekran kartınızda aslında DX11 desteği görünüyor fakat tüm özellik seviyelerini desteklemiyor galiba. Aynı ekran kartıyla DX11 gerektiren oyunlarda sorun yaşayan çok kişi var. Windows arama çubuğuna dxdiag yazıp "ekran" kısmının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
Uygulamaların kendisi gitmediyse güzel, ben de öyle olacağını tahmin etmiştim ama emin olmakta fayda var. Açmayı denediniz mi oyunu?

Uygulamaların kurulu olduğu konumlardan kısayol oluşturabilirsiniz masaüstü için yine.
Açmayı denedim. Belirttiğim sorun çözüldü fakat şimdi de yanıt vermiyor.

Ekran kartınızdan kaynaklı o zaman bu sorun. Oyun için ekran kartı aldım deyince kartı kontrol etmeyi aklımdan bile geçirmemiştim. Ekran kartınızda aslında DX11 desteği görünüyor fakat tüm özellik seviyelerini desteklemiyor galiba. Aynı ekran kartıyla DX11 gerektiren oyunlarda sorun yaşayan çok kişi var. Windows arama çubuğuna dxdiag yazıp "ekran" kısmının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Çözüm
Buyrun hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Evet ekran kartı yüzünden muhtemelen. Sürücü ve Windows güncellemeyi deneyebilirsiniz ama işe yarayacağını düşünmüyorum. Şimdi hatırladım ben de, bu seriden kartı olan birkaç kişiyle daha deneyip açamamıştık bir türlü. Sınırlı özellik seviyesi desteğinden kaynaklı olsa gerek.

Oyun için ekran kartı aldım demiştiniz. Satıcı mı size bu kartı Rocket League açar diye sattı?

Evet ekran kartı yüzünden muhtemelen. Sürücü ve Windows güncellemeyi deneyebilirsiniz ama işe yarayacağını düşünmüyorum. Şimdi hatırladım ben de, bu seriden kartı olan birkaç kişiyle daha deneyip açamamıştık bir türlü. Sınırlı özellik seviyesi desteğinden kaynaklı olsa gerek.

Oyun için ekran kartı aldım demiştiniz. Satıcı mı size bu kartı Rocket League açar diye sattı?
Hayır. Youtube'dan bu kartın oyun testlerine bakmıştım GTA5, Rocket League oynatıyordu.

Hocam overclock yapsam açılır mı?

Son düzenleme:
Eski testlerse normal. Rocket League eskiden DX11 gerektirmiyordu, Epic'e geçtikten sonra geldi bu gereksinim. Artık durum bu.

Overclock ile ilgisi yok. Buradaki yetmeme durumu bileşen değiştirmeden düzeltebileceğiniz bir şey değil.
Keşke biraz dikkat etseydim :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı