Cem Bölükbaşı F2'den ayrıldı

Yer
Red Bull Ring
Cem Bölükbaşı ve Charouz Racing takımı karşılıklı olarak sözleşmelerini ayırdı. Cem'in yerine Kolombiyalı sürücü Tatiana Calderon gelecek. Çok üzücü bir haber oldu. Cem'i şahsen ben çok seviyordum, benim için kötü bir haber oldu. Umarım ileride tekrar iyi yerlerde görürüz. 1 Haftaya yakın bir süredir zaten Charouz Racing takımı İnstagram sayfasından Cem'in ismini silmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Cem Bölükbaşı ve Charouz Racing takımı karşılıklı olarak sözleşmelerini ayırdı. Cem'in yerine Kolombiyalı sürücü Tatiana Calderon gelecek. Çok üzücü bir haber oldu benim için, Cem'i çok seviyorduk. Umarım ileride tekrar iyi yerlerde görürüz. 1 Haftaya yakın bir süredir zaten Charouz Racing takımı İnstagram sayfasından Cem'in ismini silmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tarafsız olarak konuşalım lütfen. Kendi hatası olmasa da Bitirebildiği yarış sayısı belli. Bitirdikleri de belli. Siz olsanız takımda tutar mısınız? ben tutmam. Formula Motorsport acımasızdır.
En iyi derecesi P11.

Tarafsız olarak konuşalım lütfen. Kendi hatası olmasa da Bitirebildiği yarış sayısı belli. Bitirdikleri de belli. Siz olsanız takımda tutar mısınız? ben tutmam. Formula Motorsport acımasızdır.
En iyi derecesi P11.
Elbette objektif olacak olursak gerçekler ortada. Motor sporları para ile döndüğü için takımlar haliyle gelirlerine ve potansiyellerine yöneliyorlar. Objektif olmak dışında yine de Cem bir yere kadar bizi mutlu da etti. Zaten kendisi de söylemişti ''Puan alırsak gayet iyi'' diye. Ama DNF sayısı biraz fazla. Yerine geçen pilot F2'de daha önce bulunmuş bir pilot.

Bir diğer şanssızlığı da takım arkadaşının (1 numaralı rakibinin) bebek maması yerine nitrojen ile beslenmiş Fittipaldi'nin olması.
Bence en azından yarım değil tam bir sezon geçirmesi gerekiyordu.
Cem, iyi yerlerde olmayı hak eden biri.

Çaylak olarak çok erken karar verildiğini düşünüyorum en azından sezon sonuna kadar devam etmeliydi.
Para için indy car da son sıralarda yarışan kadın pilotu getirdiler gereksiz bir karardı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı