Çene nasıl şekillendirilir?

ENBÜYÜKGS

Picopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili hocalarım ben biraz çirkinim de dedim ki işte biraz tipimi düzelteyim o zaman işte benim de aklıma jawline geldi işte internette jawline topuna baktım zararları varmış eklemlere çene yapısına falan filan işte ben de tırsmadım değil e bende bilmiyorum size zahmet bu kardeşinize yardımcı olabilir misiniz? İşte bayağı bir değişim var gibi fotoğraflarını bıraktım altta.

Dosya Ekleri

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 146
  • images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    26,8 KB · Görüntüleme: 133
  • images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 134
Merhaba sevgili hocalarım ben biraz çirkinim de dedim ki işte biraz tipimi düzelteyim o zaman işte benim de aklıma jawline geldi işte internette jawline topuna baktım zararları varmış eklemlere çene yapısına falan filan işte ben de tırsmadım değil e bende bilmiyorum size zahmet bu kardeşinize yardımcı olabilir misiniz? İşte bayağı bir değişim var gibi fotoğraflarını bıraktım altta.

Hocam yağ oranını düşürünce cene belirgin oluyor o çene geliştirici aletler almayın hepsi para tuzagı yağ oranını düşürünce belirgin olyor benim 1 sene önce yağ oranı düşüktü cenem ciddi anlamda belirgindi şimdi ise kilo aldım o eski cenem kayıp oldu
Bilgili birisine sorarsanız yağ oranını nasıl düşürebilirim diye size yardımcı olacaktır
Kafanıza göre diyet yapmayın çok zararlı olabilir.
Kolay gelsin.

Jawline değilde sanırım yüzünüzdeki ödemlerden kurtulmak istiyorsunuz.
Ayrıca ben çirkinim falan demeyin, öz saygınız olsun.

Bu attığın ve internette gördüğün çoğu değişim estetik ameliyat. Yağ oranını düşürüp gözlemlemen gerek. Bu da tamamen genetik işi. Eğer yağ oranını düşürüp gözlemlediğinde böyle bir çeneye sahip değilsen yapabileceğin tek şey estetik ameliyat. Mewing çene hatlarını belirginleştirmez.

Bu attığın ve internette gördüğün çoğu değişim estetik ameliyat. Yağ oranını düşürüp gözlemlemen gerek. Bu da tamamen genetik işi. Eğer yağ oranını düşürüp gözlemlediğinde böyle bir çeneye sahip değilsen yapabileceğin tek şey estetik ameliyat. Mewing çene hatlarını belirginleştirmez.
Eyvallah kral.

Bir arkadaşım dedi jawline topu al kullan 1 ay sonra Cristiano Ronaldo gibisin olmazsan ben burdayım dedi ondan sordum.

@SHYAH Komik olan ne?

Dostum yağ oranını düşürsen yeter. Sakız çiğneyip, çeneni önde tutup, dik oturursan zaten bir kaç hafta da sonuç görürsün. Benimde bir aralar birleşik gibiydi sonra dediklerimi yapınca belirginleşti.

Eyvallah kral.

Bir arkadaşım dedi jawline topu al kullan 1 ay sonra Cristiano Ronaldo gibisin olmazsan ben burdayım dedi ondan sordum.

@SHYAH Komik olan ne?
Kullanacağın Jawline topu veya türevleri çene hizalama sorunlarının yanı sıra eklem bozukluklarına da yol açabilir. Diğer bir risk; dişlere açılı olarak uygulanan kuvvet istem dışı olarak ortodonti görevi görebilir. Zamanla dişlerin kaymasına ve ısırma pozisyonunda değişikliklere yol açabilir. Ayrıca bu tarz uygulamalar çene kemiklerini ayıran disklere zarar verebileceği gibi aşınmasına hatta ve hatta normal hizasından ayrılmasına yol açabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı