Vücüt nasıl şekillendirilir?

Anılwef

Zeptopat
Selamlar, cümleye nasıl başlasam bilemedim. Ama sorunumu şöyle anlatmak isterim 63 kiloyum ve neredeyse 180 boyundayım sorunum ise şu üst vücudum zayıfken bacaklarım ve kalçam kilolu garip bir şekilde spora gitmemi söyleyenler olabilir ama maalesef ki zamanım yok. 17 yaşındayım okul derken spor için zamanım kalmıyor. Evde bunları yaparak halledebilirsin diyebileceğiniz bir yöntem varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sorunumu daha çok açmam gerekirse kalça tarafım dışa doğruyken bacaklarım kalın alt taraflar çok fazla kalın değil ama dıştan bakan bir insan genellikle 70 75 kilo gibi görüyor. R belim çok ince kalırken alt taraflarımın bu kadar yağlı kalması cidden canımı sıkıyor. (gün içinde okula giderken veya dönerken yürüyorum hareketsiz kalan bir insan değilim) dediğim gibi yardımcı olabilecek kişiler yazarsa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İvan ruskov adlı bir kanal var YouTube'da bir sürü videosu var kendine yakın olan zamanına uygun olan videoları seçip o hareketleri yapabilirsin. İlla spor salonuna gitmek gerekmiyor vücüt geliştirmek için kendin disiplinli olursan ve beslenme programına dikkat edersen hedefine ulaşırsın ama beslenme programı için bir şey diyemem internetten araştırmak ta uygun olmayabilir çünkü beslenme programları herkese özgü değildir beslenme programı için diyetisyene gidebilirsin mesela vücüt yapına göre program ayarlarlar.

Hocam spordan az çok anlıyorsanız bir şey sormak istiyorum. Kanala baktım iyi hoş fakat biraz yağlı birisi direkt o videolardan mı başlamalı? Ya da o kadar video arasından hangilerini uygulamalıyım? Hangisi yeni başlayanlar için uygun? Bu konuda kafam çok karışık, bu yüzden spora başlayamıyorum bir türlü.

Zaman herkesi için 24 saattir.
Zamanım yok demek, bu spora yeterince vakit ayırmamam demek olmalı.
@Anılwef bazı şeylerden feragat etmen gerekiyor.

Tabii ki böyle ama zamanımın tamamını spora ayırabilecek veya büyük bir bölümünü ayırabilecek bir zaman imkanım yok herkes için 24 saat olması herkese aynı şeyler tanınıyor demek değil.

Selamlar, cümleye nasıl başlasam bilemedim. Ama sorunumu şöyle anlatmak isterim 63 kiloyum ve neredeyse 180 boyundayım sorunum ise şu üst vücudum zayıfken bacaklarım ve kalçam kilolu garip bir şekilde spora gitmemi söyleyenler olabilir ama maalesef ki zamanım yok. 17 yaşındayım okul derken spor için zamanım kalmıyor. Evde bunları yaparak halledebilirsin diyebileceğiniz bir yöntem varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sorunumu daha çok açmam gerekirse kalça tarafım dışa doğruyken bacaklarım kalın alt taraflar çok fazla kalın değil ama dıştan bakan bir insan genellikle 70 75 kilo gibi görüyor. R belim çok ince kalırken alt taraflarımın bu kadar yağlı kalması cidden canımı sıkıyor. (gün içinde okula giderken veya dönerken yürüyorum hareketsiz kalan bir insan değilim) dediğim gibi yardımcı olabilecek kişiler yazarsa çok memnun olurum.

Hocam tek çare kilo vermeniz. Her insan farklı yerden kilo alır. Bu genlerle de alakalı biraz. Mesele bende de aynı sorunun biraz farklısı vardı. Benim de bacaklarım ince ancak göbek ve bel kısmım yağlıydı. Bütün yağlar orada toplanıyordu. Kilo verdim hepsi gitti. Sizin de diyet yapıp kilo vermeniz lazım.

Hocam spordan az çok anlıyorsanız bir şey sormak istiyorum. Kanala baktım iyi hoş fakat biraz yağlı birisi direkt o videolardan mı başlamalı? Ya da o kadar video arasından hangilerini uygulamalıyım? Hangisi yeni başlayanlar için uygun? Bu konuda kafam çok karışık, bu yüzden spora başlayamıyorum bir türlü.
Yağlı birisinin kalori açığı oluşturup beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor, sabah aç karnına ev egzersizleri yapıp sonrasında kardiyo yapabilirsin.

Hocam tek çare kilo vermeniz. Her insan farklı yerden kilo alır. Bu genlerle de alakalı biraz. Mesele bende de aynı sorunun biraz farklısı vardı. Benim de bacaklarım ince ancak göbek ve bel kısmım yağlıydı. Bütün yağlar orada toplanıyordu. Kilo verdim hepsi gitti. Sizin de diyet yapıp kilo vermeniz lazım.

Yani evet bunu düşünüyordum ama olmam gereken kilonun çok altındayım şahsen şöyle bir şey geldi aklıma gereken bir kiloya kadar düşüp ondan sonra ise yavaş yavaş ve düzgün bir beslenme ile kilo almak.

Omuzlarım geniş evet.

Maalesef emin olabilirsiniz zaman ayarlayabilmek için çok fazla şey denedim ama bir türlü olmuyor hala deniyorum.

Teşekkür ederim anlayışlı cevabınız için.

İvan ruskov önermem.
ALFA kanalını izle ve kendini geliştir dostum. Ben bu kanal sayesinde bayağı değiştim.
Fakat bir çift dambıl almanız gerekir.

Yağlı birisinin kalori açığı oluşturup beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor, sabah aç karnına ev egzersizleri yapıp sonrasında kardiyo yapabilirsin.

Azıcık yağlı olsam da bu geçerli mi? Yani öyle aman aman yağlı kilolu biri değilim.

Azıcık yağlı olsam da bu geçerli mi? Yani öyle aman aman yağlı kilolu biri değilim.

Yağ oranını düşük oranlara getirmek için dediğim şeylerle uğraşmanız gerekiyor. "Yok ben uğraşamam." derseniz; Sabah vakti aç karnına, ev egzersizi üzerine kardiyo yapmanız yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı