Cengiz Han Türk müydü?

Cengiz Han Türk müydü?

• Evet.

Oy: 15 18,1%
  • Hayır.

Oy: 58 69,9%
  • Çekimserim.

Oy: 10 12,0%

• Oy verenlerin toplamı
    83
Kanıtlanmış bir durum yok ortada ancak görünen o ki Türk değildir. Moğoldur. Nedendir bilinmez birileri bu adamı Türk yapmak istiyor.

Konu dışı ama benim tek bildğim TEK dünya lideri GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR başka kimseyi türk bilmem. nedeni belli zaten.
Kurduğun kelimeyi tekrar düşün. Tek dünya lideri kısmına bir sözüm yok ama başka kimseyi Türk bilmem nedir ? Senin dedelerin Bizanslı mıydı ? Yada dedelerimizin kurduğu devletlerler nerenin devletiydi ? Kim kurmuştu o devletleri ?

Kanıtlanmış bir durum yok ortada ancak görünen o ki Türk değildir. Moğoldur. Nedendir bilinmez birileri bu adamı Türk yapmak istiyor.
Konu karışık. Anne tarafı mı baba tarafı mı ne bir yerden Türklük bağı vardı biliyorum o sebepten Türk diyenler var. Yani kısaca dıdısının dıdısı Türk diyorlar.

Konu dışı ama benim tek bildğim TEK dünya lideri GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR başka kimseyi türk bilmem. nedeni belli zaten.

Hahahahha :D Vay anam vay. Yiğidim seni tanımak isterim. Biraz oku ve araştır sonra bu cümleleri kurmaya yelten(!). Türk'ü yazamayışından ne kadar Türk olmadığın(ız) belli cidden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı