İnternette bu konu ile ilgili birçok şey var ve hepsi apple ile ilgili kötü yorumlar.
Alın da size 117 yıldır yanan ampul.
Alın da size 117 yıldır yanan ampul.
Bende de var, ekranı kırık. 2 ay kullanılmış ama 1,5 senedir bende.Bilmiyorum ama 4 senedir kullandığım Mi 4 neredeyse ilk aldığım gün gibi hızlı.
Şimdiden aydınlandım; Gerek kalmadı.Lütfen olayın gerçek detaylarını bilmeden veya araştırmadan hatalı yorum yapmayın. Dilerseniz Apple konusunda detaylı şekilde bilgilendirebilirim sizi.
Samsung Galaxy Note 3'ün kullanım kılavuzunda maksimum kullanım ömrü 5 yıl olarak belirtilmiş. Şuan yeni nesil telefonlarda durum nasıl bilmiyorum ama, bu durum beni çok üzüyor.Bilinçli eskitme durumu Kapitalizm'in bir parçasıdır. Telefonlar firmalar istese 6-7 yıl dayanır. Ama telefon ömrünü kısaltıp 3-4 yıllık telefon üretip tüketiciden iki kat para almak varken neden yapsınlar?
Ben Note 3 ve Galaxy S4 kullanma fırsatı buldum. İkisi de cayır cayır yanıyordu.Telefonlar çok ısınmıyor ki? Yani oyun oynasan da çoğu telefon pek ısınmıyor. Bazıları cayır cayır yanıyor, ayrı konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.