Cerry Omoda 5 alınır mı?

AhmetBaha

Femtopat
Daha fazla  
Omoda 5 alınır mı? Kullanan varsa deneyimleyen, aydınlatsa iyi olur. Yakıt tüketimi nasıl ya da kronik mi bir hatası falan var mı, bu fiyatın en iyilerinden mi, bagajı geniş mi ya da arka koltukları önerir misiniz?

Omoda 5 alınır mı? Kullanan varsa deneyimleyen, aydınlatsa iyi olur. Yakıt tüketimi nasıl ya da kronik mi bir hatası falan var mı, bu fiyatın en iyilerinden mi, bagajı geniş mi ya da arka koltukları önerir misiniz?
Gayet fiyat performans bir arac, ic mekan kalitesi cok iyi degil ama kotu de denmez, yakit tuketimi biraz yuksek ama performansli bir arac, kisaca fiyatina gore alinir o fiyatlardaki en mantikli araclardan birisidir.

Omoda 5 alınır mı? Kullanan varsa deneyimleyen, aydınlatsa iyi olur. Yakıt tüketimi nasıl ya da kronik mi bir hatası falan var mı, bu fiyatın en iyilerinden mi, bagajı geniş mi ya da arka koltukları önerir
fazla teknolojik oluşundan dolayı ileriki yıllarda elektronik arızalar çıkartabilir

ek olarak bazı kullanıcılar araçlarının paslandığından şikayetçi bir düşünün derim

Aynen öyle. Alınmaması için bir sebep görmüyorum. 180 beygir 1.6 bir canavar, bir zahmet yaksın yani o kadar da. Aslanı olan adam, et vermekten çekinmez.
hocam yaktığı yakıtı hak ettiğine kesinlikle katılıyorum fakat Türkiye şartları için ortalama bir araca göre neredeyse iki kat yakıyor ama motoru cidden çok iyi ,bildiğim kadarıyla i20 nlerin motorunun 20 beygir kısılmış hali

hocam yaktığı yakıtı hak ettiğine kesinlikle katılıyorum fakat Türkiye şartları için ortalama bir araca göre neredeyse iki kat yakıyor ama motoru cidden çok iyi ,bildiğim kadarıyla i20 nlerin motorunun 20 beygir kısılmış hali
Yok hocam ayni motor degil diye biliyorum.

Aynen öyle. Alınmaması için bir sebep görmüyorum. 180 beygir 1.6 bir canavar, bir zahmet yaksın yani o kadar da. Aslanı olan adam, et vermekten çekinmez.
Kesinlikle katiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı