Cevap anahtarı sistemi nasıl kodlanır?

Berk_17

Centipat
Merhaba Technopat ailesi,

Biz öğretmenimle ve arkadaşlarımla birlikte uzaktan eğitim yapıyoruz. Hoca testler veriyor, biz cevaplarını sosyal medyadan geri gönderiyoruz ama 60-70 kişi olduğumuz için bu zor oluyor. Benim de aklımda bir fikir var yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle kullanıcı adı girme yeri olacak herkes kullanıcı adını girecek (hesap gibi değil herkes ismini yazacak hesap oluşturmayacak) sonra testi kodlayacaklar A, B, C, D, E diye sonrasında doğru yanlış ve boşlar gözükecek ve bu bilgiler hocaya gidecek herkesin ismi doğrusu boşu yanlışı olarak liste halinde. Hocaya gitme şansı yoksa bana da gelebilir ben hocaya listenin fotoğrafını atabilirim.
Olay böyle kod kısmında falan yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğitim için olduğundan yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum teşekkürler.

Merhaba Technopat ailesi,

Biz öğretmenimle ve arkadaşlarımla birlikte uzaktan eğitim yapıyoruz. Hoca testler veriyor, biz cevaplarını sosyal medyadan geri gönderiyoruz ama 60-70 kişi olduğumuz için bu zor oluyor. Benim de aklımda bir fikir var yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle kullanıcı adı girme yeri olacak herkes kullanıcı adını girecek (hesap gibi değil herkes ismini yazacak hesap oluşturmayacak) sonra testi kodlayacaklar A, B, C, D, E diye sonrasında doğru yanlış ve boşlar gözükecek ve bu bilgiler hocaya gidecek herkesin ismi doğrusu boşu yanlışı olarak liste halinde. Hocaya gitme şansı yoksa bana da gelebilir ben hocaya listenin fotoğrafını atabilirim.
Olay böyle kod kısmında falan yardımcı olursanız çok sevinirim. Eğitim için olduğundan yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum teşekkürler.

Bilgisayar programı yapacaksanız yardımcı olabilirim.

Web sitesi mi olacak yoksa bir uygulama mı? (Android, Windows)
Eğer web sitesi veya android uygulama olacaksa yardımcı olurum, basit bir şey.
hiç farketmez hepsi olur bu sistem olsun yeterki
Bilgisayar programı yapacaksanız yardımcı olabilirim.
Bilgisayar programı şeklinde de olabilir iletişime geçebiliceğimiz bir yer var mı?

Hiç fark etmez hepsi olur bu sistem olsun yeter ki.

Şimdi ortada bir kullanıcı kitlesi var. Android uygulama yazdığımız zaman herkes kullanabilecek mi? Bu yüzden ya web yazalım ya da @User not found arkadaşımız Windows uygulaması hakkında yardımcı olabilir. Windows uygulaması hakkında hiç bilgim yok.

Şimdi ortada bir kullanıcı kitlesi var. Android uygulama yazdığımız zaman herkes kullanabilecek mi? Bu yüzden ya web yazalım ya da @User not found arkadaşımız Windows uygulaması hakkında yardımcı olabilir. Windows uygulaması hakkında hiç bilgim yok.

Bana web sitesi daha uygun olur gibi geliyor ama :)

Bir Array oluşturacaksınız, ; ayracıyla cevapları A;B;...;X diye Array'e atacaksınız. Daha sonra öğrencinin cevaplarını başka bir Array'e atıp bu iki Array'i döngü ile karşılaştıracaksınız, sonuçları depolayacaksınız. Boş yerine E'de bitiyorsa şıklar F diye hayali bir şık koymanızı tavsiye ederim işler daha kolay olur.

Android ve web daha yararlı olur çünkü herkesin bilgisayarı yok android veya webden yapalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı