Çevrimiçi oyunları bırakıyorum

1620025276450.png


1620025292922.png


1620025313968.png



Hikaye oyunlarına başlayabilirsiniz.
 
Arkadaşlar sizin gibi hardcore oyuncular oyun oynamaktan nasıl zevk alıyor?. Bu oyunlar bizim eğlence merkezlerimiz. Fakat siz oyunun size verdiği birkaç skorun eksilmesine bile üzülüyorsanız bu bütün eğlenceyi kaçırır. Bence eğlencesine oyun oynayın. Bu arada @Mr. yanlış hatırlamıyorsam sen profesyonel bir oyuncuydun, sana saygım sonsuz.


Dostum Technopat bana istediğimi paylaşabileceğim konusunda özgürlük vermiş. Eğer gereksizse bu konuya mesaj yazmayabilirdin hatta okumaya bilirdin.
Dostum futbol maçı gibi düşün. O rekabet zaferle sonuçlanınca zevk cümbüşü oluyorum ben. He ama tabi ki oyunların asıl amacı eğlenmek olmalıdır. Sende haklısın.
 
Dostum futbol maçı gibi düşün. O rekabet zaferle sonuçlanınca zevk cümbüşü oluyorum ben. He ama tabii ki oyunların asıl amacı eğlenmek olmalıdır. Sende haklısın.

Evet yenmek çok zevkli fakat bu bir takım oyunu ve her zaman kontrolünde olmayan şeyler yüzünden kaybetmek en sıkıcısı. Bir de gelip sana saygızlık yapanlar olunca sende onu oylayıp atmal isterken onun seni oylayıp attırması daha da sinir bozucu.
 
Arkadaşlar, CS:GO'da neredeyse 500 saatim ve birçok Online oyunlarda 1000 saate yakın oynama sürem var. Son zamanlarda neredeyse hiç oynamıyordum. Bu ramazan geleli tekrar başladım ve bu oyun neden oynamadığımı hatırladım. Ben biraz troll oynuyorum, bazen toksik oyuncular karşıma geliyor. Genellikle oylanma sonucu atılıyorum, bazen gerçekten haksız yere atıldığımda oluyor. Epey de oyun oynamışım, yeni bilgisayarın tadını da çıkardım 6 ay. Madem ben bu işten zevk almıyorum ve faydalanamıyorum o zaman bilgisayar oyunlarını bırakıyorum. Bundan sonra kendimi kitaplara ve eğitime vereceğim.

Lanet olası kanser velet kitle yüzünden bende çok oyun bıraktım. Yakın arkadaşlarla Mount and Blade oyununda Dünya'yı ele geçireceğiz yakın zamanda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı