Yaptığı ilk hatada ceza verseydiniz devam ettirmezdi ve bu kadar uzun süreli bir ceza almazdı. Öncenin hatalarını şimdi ödetmemek gerekir.Hayır arkadaşlar, kullanıcı son eleştirisi yüzünden değil, aylardır devam eden davranışları ve üslupsuzluğu sebebiyle uyarı almıştır. Tek bir hatadan ya da mesajdan bahsetmiyoruz burada. Sordunuz, biz de açıkladık.
Devamlı bir şekilde başka kullanıcılarla tartışma yaratılması bir yana, Sosyal dışı platformlarda gruplaşma oluşturulması ve buradaki tartışmalarda da grup olarak iç bölünme ve taraflaşma oluşturulması, bunun sürdürülmesi iyi niyetli olmayan hareketlerdir.
Technopat yönetiminde kimsenin katılmadığı, kullanıcıların kendi oluşturduğu, kurulduğunda orada olmama rağmen sonradan çok fazla had sınırları aşıldığı için çıktığım bir grup. Katılmanızı önermiyorum.3 ay önce Technopat Discord sunucusu açma teklifine "Böyle bir şeye kesinlikle sıcak bakmıyoruz." denmiş ama şu an bir grup var ve galiba içinde üyesinden yöneticisine herkes var.
Zamanında gerekli cezai işlemler ve uyarılar yapıldı. Nazım dinlemediyse yönetimi suçlamanın bir anlamı yok.Yaptığı ilk hatada ceza verseydiniz devam ettirmezdi ve bu kadar uzun süreli bir ceza almazdı. Öncenin hatalarını şimdi ödetmemek gerekir.
Sosyalde demokrasi olduğunu düşünmüyorum. Buranın yönetim biçiminin şeriat benzeri bir şey olduğunu düşünüyorum.
Yansıtıldı. Her ters çıkışında uygunsuz üslup olsun, başka cezalar olsun verildi. Dinlemediyse kabahati kendisinde araması gerekiyor.Üye madem ki önceki mesajlarında sıkıntı yaratıyordu, bu neden önceki mesajlarında yansıtılmadı?
Bazı durumlarda Sosyal Kuralları yetmiyor. Bu durumlarda uygun ceza veriliyor."Technopat Kuralları" adlı konu göstermelik olarak mı duruyor? Cezalandırmalar neden bu konudaki maddelere göre uygulanmıyor? Maddeler güncel değil mi?
Yönetimle anlaşamaması ile alakası yok. Mesajlarını gözden geçirdiğinizde zaten durumu anlayacaksınız.Neden üyeler yönetimle bir konuda anlaşamayınca kara listeye alınıyor?
İnisiyatif kullanılmıyor.Geçmişteki hatalar için neden "inisiyatif" kullanılıyor? İleride üyeyi en bir ufak sıkıntıda, bir sorun yaşamadan banlayabilmek için mi?
Konuyla ilgileneceğim.Ayrıca #Ceza Şikayeti konusunda bir kez daha görüldü ki etiket sorunu da devam ediyor.
Bu soruna halen bir çözüm bulunamamış olması üzücü. Bir an önce çözülse sevindirici olurdu.
Konuda gerekli cevap verildi.Açıkçası Technopat yönetimine katkı sağlayacak güzel bir proje. Ama bence bu sistemde bir sorun var.
Neyin "premium"u satılacak? Belli konulara girilemeyecek mi? Ya da belli videoları sadece premium hesaba sahip üyeler mi görecek?
Bu bana biraz garip geliyor açıkçası. TeknoSeyir nasıl bir sistem getirdi pek bilmiyorum. Ama bizde bunun uygulanabilirliği biraz zor gibi geliyor bana.
Onun yerine "donate" sistemi getirilebilir. Bu daha güzel olur. Zaten daha önce de konusu açılmıştı bunun...
Zamanında ben de o gruptaydım, bunları o grupta bulunmayanlara söylemelisiniz inandırabilmek için.Yani en azından sizlerin tabirleriyle ortaya çıkan görüntü tam olarak bu. Bir grup üyenin, o gruba dahil olmayan üyelere forumda baskı uyguladığı inancı.
Sizleri buna inandıran materyaller nedir, orasını tam olarak bilmiyorum. Ama böyle bir düşüncenin oluşması oldukça saçma.
Orada sadece Sosyal'de bizlere tanınmayan sohbet hakkımızı kullanmak için bulunuyoruz. Yani öyle gelip, kümelenelim de diğerlerini ezelim gibi bir görüş hakim değil.
Kaldı ki gruptaki kimse böyle bir düşüncenin esiri olacak kadar ahmak da değil.
Bence de öyledir. Ya da değildir, bilemiyorum artık...Bunun gerekçesi de, "Yönetim gelir de, mesajlarımızı okur..." gibi bir endişe değil; Technopat'ın yapısı itibariyle herkese açık olması ve bunun bir sonucu olarak herhangi bir internet okuryazarının da rahatça bu sunucunun linkine ulaşabilir olmasıydı.
Böyle ekstra bir moderasyon yüküne gerek yok. Burası teknoloji forumu.Evet. Bir konu moderatörü vasıtasıyla bu konu sürekli canlı tutulabilirdi ve konunun sabote edilmesi engellenebilirdi.
Kontrol ettim de böyle bir mesaj göremedim, nerede yazıyor?Unutmayın ki Recep Hoca, XF2'ye geçilirken değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu söylemişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.