Konuda çok fazla boş muhabbet yapılmış. RS200 kullanan biri olarak ileride 450SR almayı düşünüyorum, sebebi de çok basit racing sınıfında güç, donanım ve fiyat olarak rakipsiz. Şuan cebine 280-285 bin koyan gidip bayiden sıfır çıkarabiliyor bu paraya anca 2.elde 10-15 bin km devirmiş R25 alabiliyorsun ki gerek teknoloji, gerekse güç olarak 450SR ın rakibi bir makine de değil.
Bu arada 450SR da sorunsuz, sıkıntısız bir makine değil. Şuan en ciddi problemi paslanma bu sorunla karşılaşan çok fazla kişi var. Bir diğer sıkıntı da ciddi bir sorunda karşında adam akıllı muhatap bulamazsın, CF moto servise sallar servis CF motoya sallar arada uğraşır durursun nadir de olsa bununla ilgili yazılar da okudum. İşte R25 in en büyük artısı burada her ne kadar denk, rakip motorlar olmasalar da fiyat olarak rakip gözüküyorlar illa kıyas yapacaksak R25 in tek artısı yıllardır piyasada olmasından kaynaklı usta ve sıfır-2.el parça tedariği üst düzeyde.
Son olarak ekran muhabbeti de dönmüş ama inanılmaz komik yani avrupalı-amerikalı şu muhabbetleri görse bir taraflarıyla güler. Kırılırsa çok pahalı falan denmiş de R25 in tarihi eser kıytırık ekranın fiyatından haberiniz var mı? servisten orijinal şekilde temin etmeye kalksan 13-15 binden aşağı fiyat çekmezler evet 450SR ın ekran en az 2 kat pahalı ama çok daha kaliteli ve donanımlı. Bu aynı kırılır diye iphone 15 pro max yerine iphone 11 aldım demeye benziyor. O ekranı kıracak şekilde kaza yaparsan zaten ciddi şekilde yaralanmışsın demektir normalde yan devirmeyle falan o ekran kırılmaz anca önden çok sağlam kafalama girecen yada allah göstermesin yan yatıp bariyere dalacan ki o zaman kim ipler ekranı motoru. Velhasıl japon diye kendinizi kandırmayın şuan 450SR > R25 hem de fersah fersah.