Halen yağ soğutucu diyorarkadaş okuma yazman yok mu senin? O başka bir sorun, bu başka bir sorun. Yağ kaçırıyor diyorum adam yağ soğutucu değiştiriyorlar diyor. Antifriz boşaltıyor bu yüzden yolda üst kapak contası yakan var adam halen yağ soğutucu değişiyor tarzında cevap veriyor. Arkadaş çok istiyorsanız alın tutan yok, benim de alma niyetim var ama burası Türkiye kimse ne malın, ne tüketicinin arkasında. Amerika ve Avrupa deyip duruyorsun da senin ülkene gelen motorun parça kalitesi ile Amerika ve Avrupa'daki motorun parça kalitesinin aynı olduğuna ne kadar eminsin? Sadece montaj ile bu kadar açıklayabilecek sorunlar değil bunlar. Yolda vites kolu kırıldı diyen 450sr sahibi bile var...
Yolda vites kolu düştü diyen MT25 sahibi de var hatalı ve eksik montaj bilgisinden dolayı böyle oluyor Avrupa'ya giden motorlar ile Türkiye'ye giden motorların kodları aynı bakabilirsin. CG ve Drift L montajı yapabilen servislere eğitmeden 250, 450SR bla bla montajlatıyorlar UMA'nın sorunu bu bütün montaj orada yapılıyor Çin'den geldiği için tamamen demonte şekilde geliyor CF'ler. Ha bu arada su soğutucu ile yağ soğutucu olarak genel tabirle soğutucular değişiyor dedim radyatör ve yağ soğutucu parçasını ücretsiz değişiyorlar. Yamaha servisi değil tabiki bu motoru alan bir o kadarda kendisi uğraşıcak hepsini göze alarak alacağım belli olan 2 sorun ortada soğutucu sorunları kalan gevşek vida sorunlarını loctite ile sıkarım hiç problem değil onlarla uğraşamayacak kişi R25 alabilir gayet zevkli motor