Change.org: AKK Kaldırılsın Kampanyası

16 Mb internet kullanıyorum güya, ayın yarısından sonra, tabiri caizse sürünüyoruz.
Sen yine ayın yarısına kadar dayanabiliyorsun. Benimki en fazla 3 gün dayanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek işe yarayacağını sanmıyorum. Bir süre önce imzaladım ve arada sırada güncelliğini takip ediyorum. AKK'yi bazı firmalar arttırdı ama hala tamamen kaldıracaklarını pek düşünmüyorum. Belki ileri zamanlarda.

MTU ile uğraşanlar varsa 224 ile 800kb/s civarında indirme yapabiliyorum Steam'de.

Türkiye'nin sadece AKK değil, gönderme hızı problemi de var. Bilmiyorum hiç bir şey yüklemeyi denediniz mi? Altyapıyla alakası yok, insanları mümkün olduğunca internetten uzak tutmak, bıktırmak için her şeyi yapıyorlar. Kafalarına göre o bu siteyi bloklayıp yeri geldiğinde Türkiye geneli interneti yavaşlatıyorlar. Bu adamların kampanyayla AKK kaldırması çok zor, bakalım hükumet falan değişti eskisi kadar kafalarına göre tüketici hakkını çiğneyemezler en azından.

Tam destek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…