Change.org: AKK Kaldırılsın Kampanyası

Eğer dediğiniz gibi olsaydı, alt yapı kaldırmıyor olsaydı ayın her ilk 10 gününde internete bağlanmak işkence olurdu. Ancak olmuyor. Demek ki alt yapı fazlasıyla yeterli.

Anladığın buysa bilgilerini tekrar gözden geçirmen gerekiyor.

Bizim burada Fiber yok, maalesef. En azından AKK kalkınca biraz rahatlarız. AKK dolunca sürünüyoruz burada.

Yeterli altyapının olduğunu düşünüyorum, ilgili kurumlara iletildikten sonra durum netleşir. @OlcayDmryrk
Hedef, imza sayısına göre yükseliyor. Yani kampanya oluşturan kişi belirlemiyor hedefi. @caulkercharles

Fiber AKK açısından yeterli altyapı kesinlikle mevcut. Bu kampanyanın 1 milyonu rahat aşacağı düşüncesindeyim. Sadece insanlara daha fazla haber verilmeli. Bunun dışında 50-80 TL aylık para veren arkadaşlar için SuperOnline'nın bir kampanyasından bahsetmek istiyorum. 9 ay önce bu kampanyaya geçiş yaptım ve kampanyaya katılım 1 Ağustos 2015 tarihinde sona eriyor. (uzatırlar mı bilmem) 24 ay taahhüt karşılığında 12 ay 59 TL / sonra 69 TL. 100GB download / 50GB upload limiti yani AKK var. (Download hızı 50mbit / Upload hızı 5mbit) {[00.00 - 06.00 aralığında AKK yok.]} Bütün indirmelerinizi veya yüklemelerinizi bu saatler arasında yaparsanız ay sonuna kadar 50mbit hızla indirme yapabilirsiniz kampanya ile ilgili detaylı bilgi; Gece Kuşu Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı yok diye AKK olmalı denmesi saçma. Eğer ki AKK'ye altyapı neden oluyorsa o zaman istediğimiz şey altyapının düzeltilmesidir. Biz burada AKK kalksın derken buna neden olabilecek sorunların düzeltilmesini belirtiyoruz. Kampanyanın ana konusu ise bu durumda altyapının düzeltilmesi gerektiğidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@fiendhunter Bunun yerine SuperOnline'da 25Mbit AKK'siz 99 liralık paket var, daha cazip gibi görünüyor. Paraya kıymak lazım bence.
Paraya kıymak lazım deyip geçmekle olmaz ! Ortalama sınırsız internet 59 TL. Ekstra 40 TL 24 ay taahhüt ile 960 TL yapar. Yani asgari ücretli bir insanın maaşından bile fazla. O zaman vergiler çok diye onlara da susalım. Her şeye zam geliyor onlara da susalım.
Her şeye paraya kıyalım dersek nasıl geçineceğiz ? Ülkenin genel durumu belli.

@caulkercharles AKK'nin kalkmasını vergilerin düşmesini bende istiyorum, karşıt görüşlü biriymişim gibi yorum yazmışsınız. AKK kalkana kadar gecici olarak kullanılabilecek paket önerdim ben, sonsuza kadar bunu kullanın demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…