Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.227 Makaleler 6 Çözümler 3 31 Aralık 2021 #1 Kendi sitesinden indirmeme rağmen Norton, PUA.GEN.2 adlı bir virüs algıladı. Önceden de kendi sitesinden indirirdim ve Norton bunu virüs olarak algılamazdı. Bu durumda ne yapmalıyım? Nedir ne değildir bu virüs? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2021.12.31 - 18.32.33.36.png 35,3 KB · Görüntüleme: 169 Son düzenleme: 31 Aralık 2021
Kendi sitesinden indirmeme rağmen Norton, PUA.GEN.2 adlı bir virüs algıladı. Önceden de kendi sitesinden indirirdim ve Norton bunu virüs olarak algılamazdı. Bu durumda ne yapmalıyım? Nedir ne değildir bu virüs?
Çözüm A A acv 31 Aralık 2021 Tehdit türü'nün yanında açıklama yapılmış. Zararlı değil. Kullanmak isterseniz istisnalara ekleyebilirsiniz.
Tehdit türü'nün yanında açıklama yapılmış. Zararlı değil. Kullanmak isterseniz istisnalara ekleyebilirsiniz.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 31 Aralık 2021 #2 Tehdit türü'nün yanında açıklama yapılmış. Zararlı değil. Kullanmak isterseniz istisnalara ekleyebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Tehdit türü'nün yanında açıklama yapılmış. Zararlı değil. Kullanmak isterseniz istisnalara ekleyebilirsiniz.
KS KS Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.227 Makaleler 6 Çözümler 3 31 Aralık 2021 #3 acv dedi: Tehdit türü'nün yanında açıklama yapılmış. Zararlı değil. Kullanmak isterseniz istisnalara ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İçim rahat etmiyordu. Şimdi emin oldum zararsız olduğuna. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
acv dedi: Tehdit türü'nün yanında açıklama yapılmış. Zararlı değil. Kullanmak isterseniz istisnalara ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İçim rahat etmiyordu. Şimdi emin oldum zararsız olduğuna. Teşekkürler.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Aralık 2021 #4 Bence bir şey olmaz, virüs olsa açık kaynak kodunu yüklemez herhalde. İçinize sinmezse; GitHub - cheat-engine/cheat-engine: Cheat Engine. A development environment focused on modding Cheat Engine. A development environment focused on modding - cheat-engine/cheat-engine github.com Artı 1 Eksi
Bence bir şey olmaz, virüs olsa açık kaynak kodunu yüklemez herhalde. İçinize sinmezse; GitHub - cheat-engine/cheat-engine: Cheat Engine. A development environment focused on modding Cheat Engine. A development environment focused on modding - cheat-engine/cheat-engine github.com