Cheat Engine'den bilgisayara virüs bulaştı mı?

Enes XD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact
Merhaba arkadaşlar, Cheat Engine indirme gereği duydum ve indirdim .exe dosyası olan kendi sitesinden indirdim, açtığımda açılmadı fakat silinmedi de, virüs programı otomatik olarak silmiş ve trojan içeriyormuş, ben bu dosyayı açmaya çalışıp açamadım tek indirdim, sizce bir şey olur mu?

1720008967188.png

Dosya Ekleri

• 1720008895581.png
    1720008895581.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba arkadaşlar, Cheat Engine indirme gereği duydum ve indirdim .exe dosyası olan kendi sitesinden indirdim, açtığımda açılmadı fakat silinmedi de, virüs programı otomatik olarak silmiş ve trojan içeriyormuş, ben bu dosyayı açmaya çalışıp açamadım tek indirdim, sizce bir şey olur mu?

Eki Görüntüle 2240481

Cheat Engine temiz bir yazılım. Orijinal sitesinden indirdiyseniz hiçbir şey olmaz. Hile aracı olduğu için virüs algılar.

False-positive, virüs olarak algılanması doğal. Orijinal sitesinden indirin.

Virüs korumasını kapatıp tekrar indireceğim sağ olun.

@Enes XD, rica ederim. Virüs programını kapatırsanız programı çalıştırabilirsiniz.

Setup kurarken offer kısımlarını Next yapıp kurmadıysanız sorun olmaz. Zira bu tür yazılımlar reklam amaçlı yazılımlar kurabiliyor ekstra.

Setup kurarken offer kısımlarını Next yapıp kurmadıysanız sorun olmaz. Zira bu tür yazılımlar reklam amaçlı yazılımlar kurabiliyor ekstra.
Yapmadım sildim işimi halledip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı