Çözüldü Chia'da arsa oluşturken error 1 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanKod

Hectopat
Makaleler
1
Yardımcı olabilir misiniz?

hatalar.png

Disk dolduğu için olabilir mi?
Normalde dolmaması lazımdı.

disk.png

Bu arsa boyutunu seçmiştim.

arsa boyutu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CHIA'da plot yaratırken kullanılan TEMP dizininin olduğu diskte en az 240-330 GB arasında yer olması gerekiyor. Yaratılacak PLOT'u da aynı diske koyacaksanız 110 GB civarında da o geliyor. Mesajda görünen disk buna yetmez.
1 tane bile denedim. Aynı. Sahip olduğum diskler şunlar:

Eki Görüntüle 1012906
E diski SSD mi?

Nasıl yapıldığını anlattım. Göz atın anlarsınız bir yerde hata yapıyorsunuz belki.

E diski SSD mi?

Nasıl yapıldığını anlattım. Göz atın anlarsınız bir yerde hata yapıyorsunuz belki.
Sorunu çözdüm. USB portunu değiştirip anakarta taktım.

Hocam, ben bu cümlelerden bir şey anlamadım. Ben de 8 TB HDD ve 228 GB SSD ile 100'lük seçip 8 tane deyince Error 1 hatası verdi.
1. 228 GB SSD 'ye temp klasörü sığmaz. 300-330 GB civarında bir klasör yaratıyor.
2. 8 tane paralel seçtiyseniz zaten hepsi aynı anda başlayacağından o durumda temp klasörü 2.4 TB'ı aşıyor.

1. 228 GB SSD 'ye temp klasörü sığmaz. 300-330 GB civarında bir klasör yaratıyor.
2. 8 tane paralel seçtiyseniz zaten hepsi aynı anda başlayacağından o durumda temp klasörü 2.4 TB'ı aşıyor.
Sorun USB portundanmış. USB portunu değiştirdim. SSD'yi iade edeceğim. Daha yüksek bir SSD alacağım. Şu anlık 1 TB HDD'den yapıyorum.

Ama sorum şu, ben 2 tane 101'lik plot açtım. HDD 8 TB. Daha sonra bu 8 TB'ı nasıl dolduracağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı