CHP binasına "Ben Kemal, geliyorum" afişi asıldı

Hayatında AKP'ye kazandırmaktan başka vasfı olmayan kişilerin ismi hâlâ adaylıkta geçiyor ya gülüp geçiyorum.

indir.jpeg

Düzgün şekilde yargılanmadan %12-13 oy olan bir partinin genel başkanını elini kolunu sallaya sallaya kodese tıkamazsın.
Terörist ise tıkarım kardeşim. Ne düzgün yargılanması, neyden bahsediyorsunuz ya? Hümanizm ve medeniyet adı altında iyice şaşırdınız artık. Hümanizminiz batsın, medeniyetiniz batsın. Bir Atatürkçü olarak Atatürk sizleri görse ne tepki verirdi çok merak ediyorum. Sadece iktidar düşmanısınız ve sağcı yobazlardan farkınız yok.

Bu AB mahkemesine, Türkiye'deki yasalara her şeye aykırı. O da hapisten çıkaralım, cezalarını yargı versin diyor. Terörse terör, yasalara uygun biçimde yargılansın vs. sizin anlamanızı beklemiyorum.
Evet ya mesela onlar bizim binlerce askerimizi, öğretmenimizi AB Mahkemeleri (!) yasalarına uygun bir şekilde yargıladılar, insani (!) bir şekilde öğretmenimiz Aybüke Yalçını yargılayıp, cezasını verdiler. Biz niye onları böyle yargılıyoruz, nerde hümanizm? (!)

Ah kardeşim ah beyinleriniz nasıl yıkanmış ama... Bu dediklerim umarım az da olsa düşüncelerinizi etkiler.

"Artık titre ve özüne dön. Sen Türksün."

Terörist ise tıkarım kardeşim. Ne düzgün yargılanması, neyden bahsediyorsunuz ya? Hümanizm ve medeniyet adı altında iyice şaşırdınız artık. Hümanizminiz batsın, medeniyetiniz batsın. Bir Atatürkçü olarak Atatürk sizleri görse ne tepki verirdi çok merak ediyorum. Sadece iktidar düşmanısınız ve sağcı yobazlardan farkınız yok.
O kişinin terörden dolayı içeride olmadığını biliyorsunuzdur umarım. Dediğiniz gibi terörü düşünseler HDP'nin çoktan kapatılması lazımdı.

Atatürk'ü işin içine katarak burada prim kasmaya çalışmayın. Sağcı yobazlara benzesem bu kadar sorgulamazdım zaten. Sizin bu sığ düşüncelerinizden dolayı Türkiye'de adil yargılanmama oranı %78. Sizin de istediğiniz bu herhalde.

Bu konuya son cevabım yasaları çiğnemek, uluslararası hukuğa aykırı davranmak havalı veya özenilecek bir şey değildir.

Sağcı yobazlara benzesem bu kadar sorgulamazdım zaten. Sizin bu sığ düşüncelerinizden dolayı Türkiye'de adil yargılanmama oranı %78.
Tam aksine sabit fikirlisiniz. "Hükümet ne yaparsa yanlıştır, yanlış yoksa da bir kılıf uydurmalıyım." cümlesini kafanıza yerleştirmişsiniz ve asla değiştirmiyorsunuz. Ben de mevcut iktidara oy vermedim, vermeyeceğim. İlkelerime ters çünkü. Ama sizin ne olduğunuz da belli değil. Anladığım kadarıyla hümanistsiniz fakat kendi ilkelerinizi çiğnediğinizin farkında değilsiniz. Bahsettiğiniz kişiler terörist. Terörist. Ülkemizden toprak almak istiyorlar, bu sizin ilkeleriniz ile örtüşüyor mu? Ayrıca Kılıçdaroğlu hangi konuşmasında "Hapisten çıkaralım, cezalarını yargı versin" dedi, kaynak atarsanız müteşekkir olurum bulamadım çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı