CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'e 200.000 TL'lik tazminat davası açtı

Kılıçdaroğlu'nun seçim sonrası gerçek yüzünü gösterdiğini düşünüyorum. Başka bir şey değil. Millet İttifakı'nın seçim vaatlerinden birisi de cumhurbaşkanı rahatça eleştirilebilecek ve cumhurbaşkanına hakaret suçunu kaldıracağız değil miydi? Daha iktidara gelmeden böyle yapıyorlarsa bir de iktidara gelmiş hâllerini düşünemiyorum.
Jahrein Twitter hesabına bakarsanız hangi sebeplerden ötürü dava açıldığını görürsünüz. Hakarete giriyor söylediği şeyler. Biraz haketmiş ama yalan yok haklısınız da.

Fakat hocam, Cumhurbaşkanı olmadı ki yani bu haberin alakası nedir ben anlamadım.

Olsaydı düşün ne olurdu.

2006'dan beri seçme hakkım var bu süreçte bir kere bile ne yerel ne genel ne de referandumda AKP ve erdoğana bir kere dahi oy atmamış biri olarak ilk defa ak parti ve reise oy attım hiç de pişman değilim, kk ye tepki olarak da atmadım bilerek isteyerek oy attım.

Bu saatten sonra hiçbir muhalefet partisine asla ama asla oy atmam.

@SON FX BÜKÜCÜ ya acaba ben Twitter'da mıyım? Gerçekten Twitter ağzıyla yorum yapıyorsunuz. Arkadaşlar, eleştiri yapılabilir. Bu kötü bir şey değil, herkesin eleştiri yapma hakkı da var.

Siz hakaret etme hakkını kimden alıyorsunuz? Hakaret etmek doğru değil deyip siz de hakaret ediyorsunuz. Bu doğru bir şey mi?
Sıfat olarak ne yüklediğinize bağlı? Ben haberin içerisine yerleştirilmiş ne olduğu belli olmayan boş bir balon görüyorum? Bknz tdk.

Kemal Kılıçdaroğlu dediğiniz adam ricalde Bakan'dan önce gelen bir Muhalafet Partisi Başkanı/Genel Başkan. Aynı zamanda Milletvekili.

@431168 hakaret edip de TDK'ye bakın demeniz hoş değil. Aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili değil. Bu seçimde Cumhurbaşkanı adayı olduğundan dolayı milletvekili olamadı.

@SON FX BÜKÜCÜ ya acaba ben Twitter'da mıyım? Gerçekten Twitter ağzıyla yorum yapıyorsunuz. Arkadaşlar, eleştiri yapılabilir. Bu kötü bir şey değil, herkesin eleştiri yapma hakkı da var.
Eleştiri yapmakla küfür etmek arasında ince bir çizgi var. Yazdıkça komik duruma düşüyorsunuz daha fazla devam etmeyin lütfen.

@431168 hakaret edip de TDK'ye bakın demeniz hoş değil. Aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili değil. Bu seçimde Cumhurbaşkanı adayı olduğundan dolayı milletvekili olamadı.
Milletvekili aynı zamanda.
Yazdıklarımı anladığınız zaman devam edelim olur mu.

@Starlink_0 orada demek istenen şey şu ki Cumhurbaşkanı olmadan böyle yapıyorsa bir de Cumhurbaşkanı olmuş hâlini düşünün demek istiyor.
Yalnız halen daha alakası yok. Çamur atma işi. Ortada şahsa hakaret mevcut ve bu durumda da dava açma hakkı var. Büyük ihtimalle de davayı kazanacak. Birisi size böyle bir şey söylese siz de dava açabilirsiniz. Normal bir durum. Ayrıca Jahrein, yayın açan birisi doğru ama daha kendisini destekleyen takipçilerine ve çevresine çok fazla atıp tutan birisi. Sadece Kk dava açtı diye haber oluyor ama başka birisi onun söyledikleri ile de tazminat davası açabilir. Abartılacak bir şey yok. İki ünlü isim yan yana geldi diye haber yapıyorlar. Bundan ibaret.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı