Chrome %100 CPU Kullanımı

PcKologX

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
1.940
Makaleler
4
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sayfa yenilemezken bile bazen durup dururken bir bakıyorum chrome %100 CPU kullanıyor. AVG ve Combofix ile tarattım temiz çıktı bu sorun 3 haftadır var ?

Sistemim;
Za74i0d.jpg


Donanım ısı değerleri;
0nNXRA2.jpg


EkZqaPt.jpg
9e3GsmP.jpg

CZIawCS.jpg

BgSsjh3.jpg


Her türlü gerekli bilginin resmini attım arka plandan dolayı özürlerimi iletiyorum.
Format atalı 1 ay oldu şimdiden teşekkürler. @SypeR @Recep Baltaş
 
Bende de aynı sorun oluyor, genelde Face. açık olduğu zaman çok oluyor. Büyük ihtimal sende de öyledir. Face. sürekli yenileme işlemi yapıyor ve bunları kaydediyor buda pc'yi kasmasına sebep oluyor malesef. Özellikle de sayfanın ortalarında falan bırakıldığı zaman.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bahsedince dikkatimi çekti, evet genellikle bu sorun facebook açıkken oluyor ama sinir bozucu olan BF3'de bile %100 olmuyor CPU:technopat:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi olay fece.'in paylaşımları saklaması bu paylaşımlar saklana saklana kocaman bir çöp halinde tutuluyor. Özellikle sayfa ortasında bırakıp 1 saat oyun oynadıktan sonra chrome'nin ekrana getirilmesi çok çok problem oluyor. Bu yüzden ben genelde sayfayı üstte tutmaya ve Face'yi kullanmıyacaksam kapatmayı tercih ediyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek sekmede Google bile açılsa 4-5 parça halinde 30k 30k CPU'dan yiyor. Chrome'un genel sorunudur bu. Aşırı CPU yer. Farklı tarayıcıları deneyebilirsiniz bu sorunla karşılaşmamak için.
 
Arkadaşım görev yöneticisini aç Performans sekmesine bas altta '' Kaynak izleyici ... '' var ona bas oradan CPU'yu tıkla. İş parçacığının yanında Cpu var ok üstü gösterinceye kadar ona bas. Orada '' dgen.exe varsa sağ tıkla görevi sonlandırı tıkla. Ardından bilgisayarında dgen.exe'yi arat ve çıkan tüm dgen.exe'leri sil. Cpu kullanımın düzelecek. Muhtemelen dgen.exe yemişsin bu bir virüs. ( Silinmesi anlattığım gibi kolay ve basit )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı