Chrome çok RAM harcıyor

W10 sürümünü kullanıyorum

Evet 10'a yakın vardı, temizledim ve 5'e indirdim. Onlarda adblock falan

O klasörü temizlesem önemli bir sorun ile karşılaşmam değil mi? Sorun yok ise temizleyeceğim şimdi.
Chrome'u youtube ve çeviri için kullanıyorum
ben windows xp'den windows 7 ye kadar her sistemde yillarca cok defa sildim. Ben kendi adima herhangi bir sorun yasamadim. Ama bilgisayar konusunda iddiam olmadigi icin, taahhut edemem. 😉🙏

@Cristo20 tabii işinize gelmeyince "hahaha" atarsanız anca zaten. Haksız olduğunu sizde biliyorsunuz fakat kabullenmek istemiyorsunuz.

Yoo RAM kısıtlaması dediğiniz şeyi bile bilmiyorum dümdüz indirdiğim gibi kullanıyorum Opera'yı aynı sekmeleri Chrome'da açayım isterseniz?

@408091 @Jack işte mesajı beğenmemişsiniz ama arkadaşla aynı sorunlar yüzünden Opera'ya geçtim iş için çok fazla sekme açık tutmam gerekiyor ve Chrome'da 10 sekme açtığımda 9-10GB yiyor Opera'da öyle bir sorun yok neye dayanarak mesajı beğenmediniz acaba?

Şöyle göstereyim hatta.
Hocam Opera'nın bazı özellikleri çalışmıyor ve galiba VPN veri çalıyor.

@408091 Brave dediğiniz uygulamayı yüklesem yeter mi acaba yoksa yükledikten sonra bir şeyler ile oynamam gerekiyor mu?

Te
ben windows xp'den windows 7 ye kadar her sistemde yillarca cok defa sildim. Ben kendi adima herhangi bir sorun yasamadim. Ama bilgisayar konusunda iddiam olmadigi icin, taahhut edemem. 😉🙏
Teşekkür ederim

1666722801099.png

Bir işe yarar mı bilmiyorum ama paylaşayım dedim, 6 sekme açık ve 5 uzantı var. Yukarıda ki iki tavsiyeyi uygulayacağım şimdi. Tempfiles klasörünü temizleyecek ve brave yükleyeceğim

@408091 Brave dediğiniz uygulamayı yüklesem yeter mi acaba yoksa yükledikten sonra bir şeyler ile oynamam gerekiyor mu?

Yükledikten sonra şu rehberdeki ayarları uygulamanızı tavsiye ederim;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı