Çözüldü Chrome güncellenemiyor sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar 1-2 aydır falan bu sorunla karşılaşıyorum. Chrome'u yeniden yüklersen düzelir gibi bir şey diyor, yüklüyorum ve düzelmiyor. Yardım eder misiniz?
Bu da görüntüsü.

1647589989843.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Chrome'u kendi dosyaları içerisinden silip.
"Google Chrome - download the Fast, secure browser from Google" Google Chrome - Download the Fast, Secure Browser from Google
Buradan indirebilirsiniz.

Selamlar mesajı yaklaşık 15 dakika önce gördüm. Chrome'yi sildim tekrar yükledim ve açılamıyor hatası verdi. 5 kere falan denedim olmadı. Ondan sonra yeniden başlatı denedim ve oldu güncellenemiyor sorunu da gitti teşekkürler sorun çözüldü.
Bu uyarının aynısını okuduğum okuldaki bilişim bölümünde 2008 senesinden beri parçaları, işletim sistemi, programları güncellenmeyen bilgisayarlar da veriyor. Sizde nasıl veriyor onu anlamadım.

Chrome'u kendi dosyaları içerisinden silip.
"Google Chrome - download the Fast, secure browser from Google" Google Chrome - Download the Fast, Secure Browser from Google
Buradan indirebilirsiniz.

Selamlar mesajı yaklaşık 15 dakika önce gördüm. Chrome'yi sildim tekrar yükledim ve açılamıyor hatası verdi. 5 kere falan denedim olmadı. Ondan sonra yeniden başlatı denedim ve oldu güncellenemiyor sorunu da gitti teşekkürler sorun çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı