Chrome OS Flex kurulum ekranında görüntü bozuluyor

Anarjy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Chrome OS Flex denemek istedim. Haliyle bilgisayarım eski fakat kuruluma girdiğimde Chrome OS Flex yazısı geliyor ve sonra ya ekran siyah oluyor ya da görüntü bozuk geliyor. Yardım edin.
Bilgisayar özellikleri:
AMD A6-5200 APU işlemci.
8 GB RAM 256 GB SSD.
1. Ekran kartı: AMD Radeon HD 8400 /r3 series.
2. Ekran kartı: AMD Radeon R5 M200 /hd 8500M series.

Aynı sorunu yaşadım ve başarılı kurulum yaptım. BIOS'ta bazı değişiklikler yapmak gerekli fakat hangi ayarın etkili olduğunu bilmiyorum.

Secure Boot kapattım.
Fast Boot kapatım.
UEFI --> Legacy Support

Anakartının BIOS'a girme tuşunu internette bulabilirsin.

Donanım benzerliğinden Lenovo kullandığını varsayıyorum. BIOS'a F12 tuşu ile girebilirsin.

Toshiba bilgisayarım Var F2 tuşu teşekkür ederim Peki olmazsa Başka Bir Çözümünüz Var mıdır?

Donanım benzerliğinden Lenovo kullandığını varsayıyorum. BIOS'a F12 tuşu ile girebilirsin.

Bir de VGA diye bir şey varmıs onu da kapatın diyorlar o nasıl açılıp kapanıyor.

Toshiba bilgisayarım Var F2 tuşu teşekkür ederim Peki olmazsa Başka Bir Çözümünüz Var mıdır?

Aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Reddit vb. forumlarda da çokça dolaştım ama başka çözüm bulamadım. Açıkçası bu çözümü de internette bulmadım. Deneme yanılmayla kurdum. Başka çözüm fikrim yok maalesef.

S. A usta BIOS'ta Advanced modunda öyle gözükmüyor Ne olur yardım et gizli ayarları nasıl açacağım.

Aynı sorunu bu şekilde çözdüm. Reddit vb. forumlarda da çokça dolaştım ama başka çözüm bulamadım. Açıkçası bu çözümü de internette bulmadım. Deneme yanılmayla kurdum. Başka çözüm fikrim yok maalesef.
Bios İsmi İnsydeH20

Dosya Ekleri

• IMG_20240528_213223.jpg
    IMG_20240528_213223.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20240528_213215.jpg
    IMG_20240528_213215.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı